Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio loguje sie ponad 1h...(własnie teraz po 23 , SKANDAL KURWA!) juz mnie to zaczyna wkurwaiać a w sro chce grać (wiec nie odp. to nie graj -.- ). Tak sie zastanawiałem co Premium daje nam takiego , że możemy sie zalogować za pierwszym razem? Gdyby blizej zapoznać sie z tą opcją to można by było jakos zhakować ten system lub cośw tym stylu. Może to głupie co pisze i uznacie mnie za debila xD ale czy nie warto się z tym pomęczyć? Jeżeli by ktoś poznał działanie premki to każdy by mógł logować sie bez żadnego problemu... Czyli tak jak 3 lata temu. Nie wiem co o tym myśleć... Poczekam na wasze zdanie...

userbar808467.gif
Opublikowano

@up racja bez plikow nic nie da sie zrobic ;( a na necie ich nie ma no chyba ze wydzierzawicie tak jak niektorre priv servery ;)

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

A nawet gdyby ktos udostepnil narzedzie do logowania za 1 razem to co 5 sekund bys dostawal dc bo non stop ktos by wbijal a serwy byly by 6000\3500 :P tak jak niedawno mars :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Pare lat temu przed wejsciem euro prubowali cos takiego xD przynajmiej moja gildia otym gadała i wlasnie niema tych plikow serverowych no ale niewiadomo co jeszcze przed nami ;]

Opublikowano

taki premium gdy otrzymywamy jest on przechowywany u joymaxu... gdy sie logujemy system sprawdza czy nasze konto posiada premiuma jesli tak przepuszcza nas jesli nie czekamy dalej z logowaniem... a wszystko odbywa sie wciagu milisekund

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...