Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nikt nie może wejść na mój serwer hamachi na plikach z 2010r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , nikt nie może wejść na mój serwer , hamachi na plikach z 2010r , mam wszystko zrobione dałem im spolszcznie ze zwykła końcówką a także ze 100. , dałem im także tego lunchera MC V2

Także , nie chodzi, PORT MAP MAM włączony ogladałem jakiegoś TUT'a ze jakiegoś porta trzeba dodać , heh nie wiem czy to prawda :D

Mmmm. Mam też nie wiem czy to jest dobrze ale mam też , takie coś jak włączam serwer to mam No such of directory a pod tym mam Operation Time Out ; >

To to jest jakiś błąd i dla tego nie mogą się połączyć czy to jest tak zawsze będzie , proszę o jakieś wyjaśnienia .

Proszę , o szybkie odpowiedzi ponieważ gram sam -.- a to jest bardzo nudnee ; c

Pozdrawiam . B):D

Opublikowano

IP , Mam takie samo nie zmieniło , się dawałem im to MC V2 , Hmm to luncher mcncc.pl też dawałem to maja tak że sie zaloguja wybiraja postac i tak jak by byla zbugowana wywala ich odrazu .

Opublikowano
IP , Mam takie samo nie zmieniło , się dawałem im to MC V2 , Hmm to luncher mcncc.pl też dawałem to maja tak że sie zaloguja wybiraja postac i tak jak by byla zbugowana wywala ich odrazu .

Mam to samo, ja normalnie mogę wchodzić itp, ale jak ktoś inny chce wejść to wchodzą do wyboru postaci, wybierają ją, i koniec wywala spowrotem do logowania, gdzieś czytałem że trzeba naprawić tabele w navicate, ale czy da się to zrobić jakoś szybko, czy trzeba sprawdzać all pokolei??

• 1 rok później...