Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Już 2 osoby, z którymi się koleguję - gra. Powiedziało mi, że zostali okradzeni.

Przypadek 1. Ktoś od kolegi chciał kupić FMS-a, kolega tego FMS-a pokazał po czym jak ZAMKNĄŁ handel FMS znikł, a miałą go druga osoba.

Przypadek 2. Koleżanka chciała kupić riba za 12 kamyków, dała na handel kamyki, po czym druga osoba nie pokazała riba a kamyki wsiąkły.

Przypadek 3. Tutaj zdarzyło nawet i mnie, chciałem sprzedać ku aure za bodzia - bardzo był mi potrzebny, po czym ku zniknęło a po bodziu ani dychu ani słychu.

Przypadek 2 jest udowodniony nagraniem wideo. Postaram się je tutaj dzisiaj wstawić.

Możecie jakoś to wytłumaczyć? Czy to jest faktycznie TradeHack? :O

Edytowane przez NoAcid

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Legenda
Opublikowano

Chodziły dawniej plotki, że na zagranicznych forach ktoś udostępnił trade hack, który działa. Niestety nie doszedł do polski. TH moim zdaniem nie istnieje i są to ploty, ale jeżeli masz filmik z chęcią go zobaczymy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Postaram Wam się go tutaj wstawić, jak wejdzie na GG.

To jestem ciekaw jak to zrobiono ;o

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Wg mnie istnieje i na s4 pewien gracz go ma (Wiem od kolegi że ukradł już sporo itemków na wyższy lvl)

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Czekamy na filmik, ale żadnych fake! =)

Mojego kolege też kiedyś opykali tak z riba tylko na metin2.com... nie chcecie mi wierzyć to nie ale sam to widziałem o_O

Ja myślę że jest th ale nikt ci nie da :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano (edytowane)

TradeHack moze i istnieje, ale ktos kto natrudził sie tworząc takiego hacka, nie udostępni go od tak sobie...

Edytowane przez PROTeTeZz

[size="3"][color="#00FF00"][font="Arial Black"]ZBIERAM +[/font][/color][/size]

[url="http://www.mpcforum.pl/user/343017-protetezz/"]Wbijać[/url]

[img]http://r9.fodey.com/2177/b092837fafca40cfb354a0d84c22a9fb.0.gif[/img]

Opublikowano

Mi kiedys ktos na handlu pokazal dokladnie taka sama zbroje co ja mialem, wylaczylem handel, patrze a tu jej nie ma. Moze ludzie maja specjane sposoby i nie chca sie nimi podzielic, zeby nie wyszlo tak jak z 1 hit killerem.

Na razie nie ma dowodow.

eot

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...