Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

To jest ukryta treść, proszę

Jak widać jest ścieżka a tu nagle pojawiają się surowce ? co ma na to wpływ i czemu czy plugin anty x ray mod może coś takiego dokonać jak widać testowałem komendy ale nic to nie dało jeśli to błędy w generacji mapy to dziwne i jak je zapobiec bo nie od dziś coś takiego się tworzy

Mój odnośnik

Opublikowano

Tak na serwie, problem w tym ze zobacz na zdjęcie na ścieżce pojawiają się te surki drabina wiodąca na dół tez została przerwana bo pojawił się iron, czemu tak sie dzieje ?

Opublikowano

Na serwerze moze byc wgrany plugin który respawnuje surowce, jak wykopiesz np Wegiel to obok powinien sie respic nowy.

Mialem taki problem na serwerze i wciaz niewiem ktory to plugin.

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

TAK TAK TAK to tak się dzieje co prawda ma jakieś 3 może 4 respawny.. Ale teraz wiesz schodzę do kopalni i co widzę jakby od nowa mapy sie zrespily surki podejrzewam antyxray mod popróbuj z nim

Opublikowano (edytowane)

xD ale i tak trzeba to rozwiązać.. Przy okazji znasz coś co automatycznie pisze na czacie informator czy coś na bukkita

edit

Odkryłem coś, jestem w grze i siedze w necie i nagle coś się zmieniło i przeniosło mnie w inne miejsce

coś takiego 1 raz się zdarzyło.. I znów nie wyjaśnione.. Ciężko w to uwierzyć i nie mam jak dowodu przekazać bo się nie da ale przed chwilą tak się stało na serwie jestem sam i jestem adminem... ZONK

Edytowane przez maragaht
Opublikowano

@Up

Kliknij

Wypakuj do plugins, otwórz plik automessages.properties i edytuj + dodawaj linijki

Brak Skana - nie chcesz nie pobieraj :)

@offtop

Dobra ide spać ;d

Dobranoc :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano (edytowane)

WIESZ CO

jakoś nie działa ten plugin co mi poleciłeś

time=350

ale po 4 min nic nie ma

sorrki ze post pod postem ale po edycji nie widać że są zmiany więc kolega mógł już więcej w ten post nie klikać a wiadomości prywatne ma zablokowane.

Edytowane przez maragaht
Opublikowano

Zmien Czas, zrestartuj serwer i zobacz :)

Moze dodales zablokowane znaki czy cos do wiadomosci i nie chca sie wyswietlic

6ydVTxs.jpg