Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawią mnie barany kupujące konta do Minecraft Classic.

Na allegro są oferty tupu Najtańsze konta minecaft za 7zł a w środku informacja, że chodzi o minecraft classic które jest darmowe (sam mam na tym konto).

A pytałem się czy jest darmowe by się upewnić, że o dobrej wersji myślę (chociaż na stronie głównej Minecraft.net jest napisane Play Minecraft Classic (Outdated, but free)

No cóż. trzeba zgłaszać tych małych oszustów (najczęściej wystawiają je konta Junior).

Opublikowano

Co do tych aukcji na allegro.

Napisałeś żeby zgłaszać tych oszustów.

Mimo wszystko to nie są oszuści sprzedają wszystko zgodnie z tym co napisali na aukcji, tutaj przykład "Na tej aukcji nie kupisz GIFT CODA, licytujesz założenie nowego konta,".

Nie można nazywać ich oszustami, można powiedzieć że żerują oni tylko na dzieciach które nie przeczytają do końca opisu aukcji i już kupują myśląc " dostane tanio majnkrafta ! " : )

hylJF.png
Opublikowano

Łamią oni regulamin Allegro, sprawdzałem kiedyś. W artykule z towarami zakazanymi jest wpis o przedmiotach darmowych, czy jakoś tak.

//Zakaz gifów-Dektored

• 3 lata później...
Opublikowano

Minecraft Classic jest za darmo, a przez aukcje na Allegro żeruje się tylko na dzieciach, które do końca nie potrafią czytać.