Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss]LoxTix vs SylverWolf

LoxTix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo ja słucham rapu, a nie mezia pezia :)

Nie słucham mezia pezia mądralo, tylko Sokoła, Peji, Piha, Emblematu, ZDR, RPK, Bezimiennych i innych tego pokroju. Gdybyś naprawdę słuchał normalnego rapu, a nie starych płyt HempGru ( o ja pier....) to byś umiał nawet po czyichś tekstach wyłapać kto kogo dokładnie słucha po stylu. Nie mów mi, że słuchasz tylko na zasadzie "Jebać Policje", faktycznie sama nie jestem przeciw temu, bo wiem że prawo jest gówno warte w Polsce, przekonałam się na własnej skórze, ale to nie jedyna idea...

Meza to mało kto słucha, już Doniego wolę po stokroć.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano
no to sobie kurwa zobacz diss sylver, ja tu nie widze dissu tylko jakis pedalski wierszyk na konkurs o janie brzechwie ;x

A teraz zaczyna się płacz, ogarnij się. Może i napisała pedalski wierszyk o Janie brzechwie, ale przynajmniej wygrała z takim nie ogarem jak Ty. Skręć fajke i idz się najebać, może Ci przejdzie.

Opublikowano

LoxTix ty jakiś pojebany jesteś. Wkurwiasz się jak tylko ktoś odda głos nie na ciebie.

Rap to nie same przekleństwa. To, że sylver pojechała Cię w pięknym stylu bez przeklinania nie oznacza, że to nie rap.

Ogarnij się i dojrzej ...

ex

Opublikowano

Wygrywa SylverWolf.

Pan LoxTix otrzymuje 3 dni blokady na posty za rozpoczynanie flamewaru.

Więc też może czuć się wygranym :)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...