Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suncraft [24/7 Dedyk] [FreeBuild] [NO WL] [NO HAMACHI]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wonsiu dostałeś bana, ponieważ mamy problemy techniczne, już sostałeś odbanowany lecz serwer jest wyłączony do jutra.

@up sloty zmniejszone specjalnie na czas naprawy problemów

Serwer powróci jutro, będę informował na bierząco.

Opublikowano

Serwer jak najlepszy ;P

Najs jako Administrator bardzo się dobrze sprawuje w swojej roli ;] Pomaga innym i jest bardzo przyjemny. Serwer na + ; )

... Ayer.

Serwer OFF ? ponieważ mnie rozłączyło i nie mogę się połączyć ;/

X

by Me.

Opublikowano

Server jest ok, admin ogarnięty, tylko, że gracze spamują na czacie zamiast poczekać spokojnie na swoją kolej.

Opublikowano

Będę informował na bierząco, napewno dzisiaj pogracie na już w pełni ogarniętym serwerze z nowymi działkami.\

@12:27 Wiemy, że problem stoi po stronie dedyka, staramy się naprawić zaistniały problem.

@13:06 Serwer powinien być dostępny ok. godziny 15:00

Opublikowano

Jak na razie sypią się bany ponieważ mapa jest postawiona odnowa i tworzą miasto. A ludzie wchodzą nie słuchając Admina który prosi by nie wchodzić.

Serwer będzie czynny to was odbanują ; ]

X

by Me.

Opublikowano

@UP: Bo są prace na serwerze...

Najs mogę wbić? pomogę budować miasto ;P

Jeżeli macie pisać ze dostaliście teraz bana to wgl nie piszcie... każdy będzie zapewne odbanowany wtedy kiedy serwer będzie ukończony .

Więc nie wchodźcie teraz na serwer bo to się skończy 100% banem.

X

by Me.

Opublikowano

Moim zdaniem adminie powinienes ustalic jeden stały termin, a nie jak nie zdążysz szybko wyznaczasz następny, miał być o 16:30, jest 16:35, nie ma! Napisz że będzie poporstu jutro albo nie wiesz i nie będziemy poprostu czekać na serwer którego admin nie ogarnia.

Opublikowano

SERWER JEST JUZ ONLINE!

Przepraszamy za wszelkie utrudnienia, wina leżała po stronie hostingu, później mieliśmy problem z mapą. Życzę miłej gry.

Opublikowano

Przepraszamy za wszystkie utrudnienia. Serwer zostaje wylaczony na okres kilkunastu minut. Zrobimy to raz a porzadnie, nie wlaczymy go dopuki wszystko nie bedzie SOLIDNIE zrobione. Czytajcie forum.

Opublikowano

SERWER JEST JUZ ONLINE!

Wszystko było spowodowane starą wersją pluginu. Przepraszamy za utrudnienia, to raczej już koniec takich przerw. Życzę miłej gry.

@Każdy w ramach rekompensaty dostanie jeden stak drewna.

Gość SynekMTG
Opublikowano

Czekałem bardzo długo na działeczkę tylko 10x10 ;/ Przy okazji co chwile dostawałem kicka... Później dostałem bana. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...