Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego niektóre strony oferują konto do MC po 45 zł? Przecież na stronie oficjalnej powinno być najtaniej, a kosztuje 15€(~59zł).

//Zakaz gifów-Dektored

Pasjonat
Opublikowano

Wydaje mi się że sprzedają po tyle ponieważ jak kupisz 10 sztuk naraz to mniej płacisz i dlatego im tak wychodzi.

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli sprzedawali by po tej samej cenie lub drożej, co na oficjalnej stronie, mało kto kto by u nich kupował, wybrał by wtedy oficjalną stronę jako pewniejsze źródło. Muszą czymś zachęcić ludzi do kupna, np. nieco niższą ceną.

1294477714-U1.png

Opublikowano

prawdopodobnie są to kradzione konta. Ja kiedyś chciałem kupić konto minecraft na KontaGier. ale nie wiem dlaczego nie mogłem gdy naciskam przycisk kup teraz to w koszyku nie mam produktów a żeby coś kupić musze coś tam mieć.... jakiś dziwny błąd

Konto kupiłem od kolegi :) naj polecam takie konta. Jeśli już chcesz kupywać to na KontaGier kolega dosał GiftCode w 17 min ? zapłacisz prawie 20 zł mniej ( nie pamiętam ceny) a masz 100% satysfakcji

6hp6r5.jpg made by PoMpOm
Opublikowano

kontagier.pl przykładowo oni sprzedają po 44zł bo mają sponsorów

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

kontagier.pl polecam ja sam tam kupiłem i jestem zadowolony

Pamiętam że kupiłem na Allegro bo maja tam tez oferty i na drugi dzień dosałem na E-maila Klucz który sprawnie działał

sygrna.jpg
Opublikowano

kontagier.pl polecam ja sam tam kupiłem i jestem zadowolony

Pamiętam że kupiłem na Allegro bo maja tam tez oferty i na drugi dzień dosałem na E-maila Klucz który sprawnie działał

On się nie pyta co polecamy tylko czemu na allegro lub kontagier jest tak tanio ...

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh, wiem że czas minął, ale ten temat wydaje mi się ważny.

Zapytałem się na IRC'u MC o te ceny.

I would advise never to buy giftcodes from a site that is not minecraft.net

I info dotyczące sprzedawania gift-codów taniej niż na stronie.

Because these gift codes are either used already or they'll go for a refund etc. If an offer is cheaper than it were on minecraft.net it's a scammer for sure.

Co o tym myślicie?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Moim zdaniem ten serwis kontagier przygotował się na to, że minecraft zdobędzie taką popularność i wykupił mnóstwo kodów Alpha (~40 złotych) i teraz sprzedaje je po cenie 45zł.

Na stronie mojang pisali, by nie kupować kodów ze stron innych niż minecraft.net. Takie konta mogą zostać zbanowane.

IMO lepiej kupić na minecraft.net i mieć pewność, że konto nie zostanie zbanowane.

u7zdc8-2.png