Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj Czit

tiger666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, robie sobie tak swojego czita z nudów....i nie wiem czy wogole dobrze, jesli cos zle to prosze mowic...

#include <windows.h>

#define ADR_OFS_STAMINA 0x00A4

void STAMINA ()

{

DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*) ADR_OFS_STAMINA; 0x00A4 ; // Tutaj jest adres Player pointera

if(dwPlayerPtr != 0)

{

*(float*)(dwPlayerPtr+ADR_OFS_STAMINA 0x00A4 = 100; // "Stamina" to Offset Staminy

}

}

void TIMER_HACKOW ()

{

for(;;) // TO jest nasz timer

{

STAMINA();

Sleep(30); // UWAGA, WAZNE : W ten sposob redukujemy lagi naszego hacka, przy kazdym powtorzeniu opcji, program odczeka 30 milisekund

}

}

BOOL WINAPI DllMain(HINSTANCE module, DWORD dwReason, LPVOID lpvReserved)

{

if(dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH)

{

CreateThread(NULL, NULL, (LPTHREAD_START_ROUTINE)TIMER_HACKOW, NULL, NULL, NULL);

}

return true;

}

i przy kompilacji:

(11) : error C2143: syntax error : missing ')' before 'constant'

co mam zrobić?

@EDIT

robe wg: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=36000

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

_Cheat_ znasz c++ ? z twojej wypowiedzi zrozumiałem że nic nie wiesz na temat tego języka ;]

syntax before ')' - nie znalazło nawiasu zamykającego. W jedenastej lini nie zmknąłeś nawiasu

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano
_Cheat_ znasz c++ ? z twojej wypowiedzi nic nie zrozumiałem ;] syntax before ')' - nie znalazło nawiasu zamykającego ;] W jedenastej lini nie zmknąłeś nawiasu

mógłbyś powiedziećw której albo wkleić txt poprawny? byłbym wdzięczny..

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

Ale jak nie znasz c++ albo chociaż c to nic nie zrozumiesz z kodu albo zrozumiesz mało. Adresy chyba są w dziale warrock ale mogą być stare.

Zrób najpierw pare prostych programów w cpp.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

N1ghtmare wymiata ;] Jeden z lepszych programistów tego forum. Raczej sie 'koledzy up' nie mylą bo tam nie ma w czym sie pomylić. Kompilator sam wypisuje co jest źle, wystarczy jeszcze raz prześledzić kod.

_cheat_ : tuty masz w 'programowanie cheatów'. Ale podobno spamery już nie działają ;p Poszukaj sobie czegoś prostego, niekoniecznie musi to być coś do utrudniania życia innym. Napisz sobie jakiś programik który np. wyłącza okno firefoxa ;] Albo robi jakieś obliczenia matematyczne. To drugie polecam, połączysz przyjemne z pożytecznym xD

Opublikowano

omg....

wsyztsko ok wlaczam czita, potem wr i nagle wr przestal dzialac...i nie da sie wr wlaczyc..co mam robic?

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

moj obecny kod wyglada tak:

#include <windows.h>

void STAMINA ()

{

DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*) ADR_OFS_STAMINA; 0x00A4 ; // Tutaj jest adres Player pointera

if(dwPlayerPtr != 0)

{

*(float*)(dwPlayerPtr+ADR_OFS_STAMINA) = 100; // "Stamina" to Offset Staminy

}

}

void TIMER_HACKOW ()

{

{

STAMINA();

Sleep(30); // UWAGA, WAZNE : W ten sposob redukujemy lagi naszego hacka, przy kazdym powtorzeniu opcji, program odczeka 30 milisekund

}

}

{

{

CreateThread(NULL, NULL, (LPTHREAD_START_ROUTINE)TIMER_HACKOW, NULL, NULL, NULL);

}

return true;

}

robie to w Visual studio 2008 i potem kliknalem bach build....potem wkleilem injectora gdzie byl dll i zmienilem jego nazwe na taka jak dll i nie dzial..czy cos zrobilem zle?

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

ale ważna rzecz... najpierw wr włączyłeś czy injector? bo injector obowiązkowo pierwszy. I czy ci sie pojawił jakiś komunikat czy po prostu wr sie wyłączył?

Opublikowano
ale ważna rzecz... najpierw wr włączyłeś czy injector? bo injector obowiązkowo pierwszy.

najpierw injector..no poprostu jak go wlaczam i odpalam wr to gdy laduje sie HS to wyskakuje warrock.exe przetsal dzialac.... [mam viste]

@EDIT

jak normalnie czity wlaczam to musze uruchamiac jako admin i dziala, jak uruchamiam normalnie to nie....jak tego mojego uruchamiam normalnie to nie dziala a jak jako admin to wlasnie wr nie odpowiada ; /

Pozdrowionka ;D

Opublikowano

na vista nie mam pojęcia bo nie chce mieć do czynienia z tym 'systemem' :| spróbuj uruchamiać w trybach zgodności ze starszymi windowsami (inni tak radzą ;D ). Wstrzyknięcie następuje (u mnie) nim załączy się HS, zaraz po update i wyborze języka.

Wyjście - zainstaluj xp ^^

EDIT:

Być może vista sama blokuje żeby było "bezpiecznie" - próbujesz uzyskać dostęp do pamięci innego procesu.

Opublikowano
na vista nie mam pojęcia bo nie chce mieć do czynienia z tym 'systemem' :| spróbuj uruchamiać w trybach zgodności ze starszymi windowsami (inni tak radzą ;D ). Wstrzyknięcie następuje (u mnie) nim załączy się HS, zaraz po update i wyborze języka.

Wyjście - zainstaluj xp ^^

EDIT:

Być może vista sama blokuje żeby było "bezpiecznie".

ale jakos KAŻDY inny hack dziala a ten nei to nie jets wina visty. a kod? wszystko z nim ok?

Pozdrowionka ;D

Opublikowano
moj obecny kod wyglada tak:

#include <windows.h>

void STAMINA ()

{

if(dwPlayerPtr != 0)

{

}

}

void TIMER_HACKOW ()

{

{

STAMINA();

}

}

{

{

}

return true;

}

robie to w Visual studio 2008 i potem kliknalem bach build....potem wkleilem injectora gdzie byl dll i zmienilem jego nazwe na taka jak dll i nie dzial..czy cos zrobilem zle?

Zamiast Playerpointera uzyles offsetu staminy, zmien kod na to :

#include <windows.h>
#define ADR_PLAYER_POINTER 0x00C8CDE8
#define ADR_OFS_STAMINA             0x00A4  

void STAMINA ()
{
DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*) 0x00C8CDE8;          // Tutaj jest adres Player pointera
if(dwPlayerPtr != 0)
{

}
}

void TIMER_HACKOW ()

{

{
STAMINA();

}

}

{
   {
   }
   return true;
}

Teraz powinno dzialac.

Opublikowano

O kurde... nie zauważyłem nawet że nie deklarowałeś player pointera xD Zmęczony jestem, cały dzień byłem poza domem ;/

N1ghtmare: teraz na pewno będzie działać ;D

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanko... bo robie czity wg tego tutka http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=36000 i cyz jak chce zrobic na cos innego niz stamina np FAHR to tylko musze wkleic to:

KOD

void FAST_ALL ()

{

*(int*) fastall_Addie1 = 1092779973;

*(int*) fastall_Addie2 = 1092779973;

*(int*) fastall_Addie3 = 1092779973;

*(int*) fastall_Addie4 = 1092779973;

}

i tylko to, czy reszte robic jak w tutku czyli te timery itp?

Pozdrowionka ;D

Opublikowano
A jeszcze jedno pytanko... bo robie czity wg tego tutka http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=36000 i cyz jak chce zrobic na cos innego niz stamina np FAHR to tylko musze wkleic to:

KOD

void FAST_ALL ()

{

*(int*) fastall_Addie1 = 1092779973;

*(int*) fastall_Addie2 = 1092779973;

*(int*) fastall_Addie3 = 1092779973;

*(int*) fastall_Addie4 = 1092779973;

}

i tylko to, czy reszte robic jak w tutku czyli te timery itp?

Do kazdej opcji musisz zrobic "timer", czyli petle tak jak to jest pokazane w tutorialu.

Czyli wklejasz ten kod i robisz ten timer.

Opublikowano

zrobilem tak:

#include <windows.h>

#define ADR_FastFlag 0xAD1C70

#define ADR_FastHeatlh 0xAD1C74

#define ADR_FastAmmo 0xAD1C78

#define ADR_FastRepair 0xAD1C70

void FAST_ALL ()

{

*(int*) 0xAD1C70 = 1092779973;

*(int*) 0xAD1C74 = 1092779973;

*(int*) 0xAD1C78 = 1092779973;

*(int*) 0xAD1C70 = 1092779973;

}

void TIMER_HACKOW ()

{

{

// TUTAJ DODAJEMY NAZWY OPCJI

FAST_ALL();

}

}

{

{

}

return true;

}

i wsyztsko ladnie dziala czit sie wlacza tylko... podchodze np do ammo boxow... i nie liczy mi do 100% tylko laduje sie tak syzbko ale raz..i potem trzeba znowu czekac az sie tam wymiga i dopiero znowu..chyba cos z timerem nie?

Pozdrowionka ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...