Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Srebna Premka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kilka pytań odnośnie silver premium (30 dni):

Czy jeżeli kupie silvera na stronie Warrocka dostane gifta na drugą premke?

Gdzie najbardziej opłaca się kupić?

Ile % expa dostaje posiadacz silver'a?

Czy w premce jest 5 slot?

Ile promo dostane? I czy bedę miał wybór (poprzez ticketa) jakie promo chcę dostać (np. AW-50F)?

Czym się różni premka Silver 30 days a Silver 30 days gift? Cena taka sam.

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie dostaniesz drugiej premki xD

najbardziej opłaca się kupić na stronce G1

w premce nie ma 5 slot

chyba 1 promo ( jeśli kupisz na stronce G1 nie będziesz miał wyboru , od razu da ci promo jeśli kupisz na play span będziesz miał wybór :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Czy jeżeli kupie silvera na stronie Warrocka dostane gifta na drugą premke? NIE

Gdzie najbardziej opłaca się kupić? NA PLAYSPAN (MASZ - 1$) ALE WTEDY BĘDZIESZ MUSIAŁ NAPISAĆ TICKETA O PROMO

Ile % expa dostaje posiadacz silver'a? 30%

Czy w premce jest 5 slot? NIE

Ile promo dostane? I czy bedę miał wybór (poprzez ticketa) jakie promo chcę dostać (np. AW-50F)? TAK 1 (CHYBA 1 ALE NAPEWNO NIE MNIEJ). TAK, JAK KUPISZ PRZEZ PLAYSPANA

Czym się różni premka Silver 30 days a Silver 30 days gift? Cena taka sam. TYM ŻE JAK KUPISZ GIFT TO BĘDZIESZ GO MIAŁ W ZAKŁADCE REEDEM CODE, A JEŚLI NORMALNIE TO OD RAZU NA KONCIE

LICZE NA -

Opublikowano

A waszym zdaniem co opłaca się bardziej silver czy bronze? bo jeżeli chodzi o te 10% więcej to nie jest to tak dużo. Zaznaczam ze mój kumpel kupił bronza i dostał gifta na kolejną premke... Szkoda że nie ma tego w Silver

32354141673387527780.png

Opublikowano

dostanie sie 2 promo ...

ja za bronza dostalem 1 wiec za silvera jest 2 a za golda 3

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

według mnie opłaca się silver bo jest zniżka 10% i ponad 40k dinarów 22 to masz 5 slot i jeszcze 20 zostaje a bronze daje tylko 21 k dinar

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Bierz bronze. Chyba że masz kupe kasy :D brozne na allegro można znaleźć nawet za 11zł a masz praktycznie to samo co silver. Trochę pobocisz i będzie cacy.

Zamiast 1 silver kupiłbym 2 bronze :D (za jakiś czas pewnie ten koleś z allegro znowu wystawi aukcje)

@up z tą zniżką to się zgodzę że lepiej silver ale z tym że masz +40k dinarów to te 29zł nie jest tego warte :] za 1 noc bocenia się ma 50k+ dniarów

snikersproject1.png
Uczeń
Opublikowano

Odpowiem na Twoje pytania :

1. Nie dostaniesz gifta na 2 premkę

2. Moim zdanie playspan albo allegro.

3. Z samym silverem otrzymasz 30% dodatkowego expa

4. Nie ma w niej 5th slothu ale możesz go dokupić

5. 2 Promocody jeśli kupujesz przez g1 i wtedy nie masz możliwości wyboru: kody przyznawane są losowo, jeśli kupisz kod ESN to wysyłasz ticketa i masz wybór pomiędzy brońmi ale otrzymasz ją na 14 Dni.

6. Różni się tym że silver zwykły aktywujesz od razu, a gift premium musisz aktywować jak promocode.

Mam nadzieję że Ci pomogłem

Opublikowano

Czyli w takim wypadku najbardziej opłaca mi się kupić premke na stronie WR ponieważ tak jak ostatnio dostane gifta na drugą. Wtedy wyjdzie 8 zł za jedną (będę się składał z kumplem)

32354141673387527780.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...