Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam

Pobrałem sobie bota "SRObotRU 1.13" ale gdy próbuję włączyć przez niego silka to wyskakuje mi to okienko, że niby silk już jest włączony :X

wiecie co może być nie tak?

:)

unled2x.png

Opublikowano (edytowane)

Tak :> wlaczales silka elite nim wlaczyles go botem? :> uruchom ponownie kompa i odpal przez bota :>

@EDIT

bo jak sie wlacza silka i sie go potem wylacza to proces nadal jest ale go nie pokazuje usuwa sie dopiero po restarcie systemu :>

Edytowane przez ksasdf
Pasjonat
Opublikowano

Zrobiłem reset i dalej to samo, czytałem gdzieś, że trzeba podmienić jakieś media.pk2 z rsro czy coś.

To prawda? :X

unled2x.png

Opublikowano

ogolnie to bot jest pod wersje rosyjska a nie pod priva... musisz miec rosyjskiego clienta z podmienionymi portami ip itp i dopiero bot Ci zadziala :>>> wiec pozdro ;> licze na -- xD

Pasjonat
Opublikowano

czyli muszę ściągnąć rsro i zapewne loadera, w loaderze podmienić ip i port (tutaj moje pytanie na jaki/ie..? :)) i podmienić sroclient'a elite sro na srolienta rsro?;|

unled2x.png

Opublikowano

no coś w tym stylu :> ip poszukaj tutaj =>IP ktores jest dobre :> xD a porty no coz tu Ci moga pomuc koledzy z forum :> precision xD lub wujcio google :>