Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich gracie serwerach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swego czasu grałem na serwerze Chronic Domination (nazwe przechrzczono na Disconnection :P) ,Avalonie i kilku innych których wymieniać nie warto wymieniać. Swoja grę zakończyłem na serwerze Eps's WoW http://www.eps-wow.net/

Serwer jest naprawdę godny polecenia (fun), bardzo mało bugów, talenty praktycznie działają wszystkie i custom shops

Dział WoW [*]

Opublikowano

Ja gram na servie WoWgasm. Server ten jest zagraniczny ale są areny do nabijania lvl'u od 1 do 254 ^^ + dodatkowe item'y, Kasa z mobów na 1lv dropi po 20Gold ^^ Na początku kupuje się set za darmo który wystarcza do 60lv(ledwo) Potem można kupić Gladiator set :) Ja mam tam 46lv tera nie gram ale mogę zagrać. Adres http://www.wowgasm.org/en/index.php Server wymaga TBC

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat wiecznie żywy więc pozwolę sobie go odświeżyć...

Gram na Emerald Dream. Jest to ciekawy serwerek PvP-RP Blizlike x7. Średnio online około 80 osób.

Dział WoW [*]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja gram na riverze, gralem na kilku i imo najlepszy serwer, czesto online ~1500+ i nie ma lagow, 24/7 onlnie, malo bugow i blizzlike.

http://www.world-rivera.ru/ moze i ruski, ale zajebisty ;)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Dothrey[NE] 70lvl Hunter Global Server : Moonglade

Pit [Gnom] 255lvl Rogal Private Server : The Den

Jeżeli nie jesteś człowiekiem, To czym się staniesz po śmierci ?

Dothrey .

Opublikowano

Ja gram ( a na chwilę obecną to grałem :) ) na globcu, warlockiem. Nie ma to jak wyciągać na bg 70k dmg done i 15k healing done jak inni robią po 20k dmg a priest nieczęsto zrobi więcej niż 10k heala :) Niestety z powodu matur grę zaprzestać musiałem :) FOR THE HORDE :D

Opublikowano

Chcialbym nieco odswiezyc temat i dowiedziec sie jak aktualnie stoja servery. Z kolegami wpadlismy na pomysl grania w WOW'a. I szukamy jakiegos servera

mozecie mi cos polecic?nie chce fun serverow i z jakimis rate wysokimi. Zeby byl dodatek TBC i ogolnie zeby fajny byl :)

Opublikowano

Zacząłem grać na Avalonie, bo parę znajomych gra i mnie wkręciło, 15 dwarf warrior ;dd

Opublikowano

a dziala ci stronka? bo mi nie i nie moge patchy sciagnac ani nic. Czy jak teraz mam WOW'a i TBC i sciagne patcha przez Blizzard Download i potem zmienie tylko ip w jakims tam pliku to bedzie dzialac? Jak mozna to prosze o pomoc gg:4388853

Opublikowano

ja teraz gram na serwerze SQuery Server... to nowy serwer jestem tam gm-em ... niedawno zostal stworzony wiec nie ma prawie graczy, ale mamy duze plany na przyszlosc. Zrobilem juz Special Area (samodzielnie) gdzie mozna najpierw nalevelowac do 70 a potem znalezc grupe i zabijac bossy dla Tier 1, 2, 3, 4, 5 i 6 :] ... Serwer caly czas w budowie wiec gracze moga dawac swoje komentarzy na temat servera a rowniez dawac pomysly.

Mamy zamiar zrobic duzo specjalnych bossow, itemow itd. Odrazu mowie: Mimo tego ze to funserver to NIE MA VENDOROW! i nie bedzie. Moim zdaniem serwery z vendorami sa bez sensu... nabijasz 70 level kupujesz wszystko najlepsze... grasz 1 dzien... znudzasz sie i zmienasz serwer -.-'. Mozecie liczyc na mala pomoc odemnie... MALA :P Planujemy duzo eventow. itd. itd. nie wiem co pisac wiec mowie kilka ratow i dodaje cos o serwerze...

XP: 50

Drop: 50

Gold Drop: 50

Chyba nikt nie interesuje sie reszta statow :P jak tak to zapraszam zapytac sie na serwer.

Potrzebujemy pomocy w stronie ale to pogadajcie ze mna w grze. Na stronie nie chodzi nic poza Register :/

I rowniez potrzebujemy jakiegos rozglosu. caly czas 1-2-3 Players online :/ Wiec mam nadzieje ze ludzie napostuja ten serwer na jakis forumach itd.

SERDZECZNIE ZAPRASZAM!

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

Szukam jakiegos serva do WoW'a ale bez TBC jazeli ktos zna dobry serv (malo laguw low xp itp.)to prosil bym aby podal linka bede wdzieczny

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Watpie szukalem serverow na 1.21.1 albo na nie TBC i nic nie znalazlem. Sprobuj poszukac na jakis wyszukiwarkach ale watpie.

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nawróciłem sie ;) Teraz tylko na globalu i jestem zajebiscie zadowolony i polecam kazdemu

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam server AniWoW. Sa tu 3-4 realmy Aniko(blizzlike) Konoha(rate: 40 jak jest event to daja 100 ale i tak na questach leci sybko. Ten realm najbardziej polecam (caly czas sa raidy do Kara, ZA, Bt, SSC i hyjal) Fury(fun vendorzy T1-4) Berserk(fun wszystko free). Zawsze jest 1-2k ludzi na realm ;]. Sever ma system Item Mall na stronie, polega to na tym ze z paypal placimy kase i dostajemy coins lub glosujemy na server co 12 godzin i za kazde glosowanie 10coins :). (Czasami jesli mamy duzy postep w grze GMowie nagradzaja nas coinsami :D( ja ostatnio w jeden dzien wygralem na raidach 4xT6 i Bulwark of Azzinoth, co niektorym zajmuje miesiac :) w zwiazku z tym dostalem 50 drmowych coins :D) Server bardzo dynamiczny, zadbany i na czasie.

Polecam jeszcze raz.

Moje nicki na Konoha:

Rhoniin

Neltharionz

Zapraszam

Opublikowano

Ja gram na serwie http://gtwow.cuu.pl/ (Blizzlike) Serdecznie go polecam. Zadbany prowadzony profesjonalnie. Jeśli są bugi od razu zostają naprawiane. Sam serwer przechodzi niedługo na nową maszynę, oto kilka parametrow nowej maszynki:

* Intel 2x Xeon X5355 4x 2.66Ghz

* 12GB RAM (DDR2)

* 2x750GB SATA2 RAID HARD 1

Polecam. :)