Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział ;p

Instalować?  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1. Instalowa?? 2. Chcecie dzia? ? xD

• 1.NIE!!! TO VIRUS!
      17
    • 1.Ta, nie bój si?.
      11
    • 2.taa
      13
    • 2.nie, bo bezuzyteczne
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy piszę to w dobrym dziale, bo nie za bardzo się znam jeszcze na tych działach, jak zły to proszę o przeniesienie.

A więc moja propozycja jest taka:

Dodać dział o haxach Gunbound, widziałem to na angielskim mpc, więc tutaj też by się przydało. Jakby Admin, niestety nie miał ochoty, nie wyraża zgody to mam prośbę. Czy może MI ktoś przeskanować plik który podam w załączniku? Jest tam setup.exe tylko, wziąłem to z mpcforum.com, ale się boje instalować, ponieważ wszelkie setupy bez żadnej nazwy, np OsteReEK.exe zamiast setup.exe. Powiedzcie mi, czy mogę to instalować bo jestem że tak powiem "lewy" w tym. Hack na Gunbound International World Champion softnyx... Będę bardzo wdzięczny, dam 5... Zamieszczam ankietę.

P.S, ma ktoś jakiegoś cash hacka? Na kody... xD

Pozdrawiam,

Osterek

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Dobra fajnie tylko gdzie ten załącznik ... :D tak ogólnie to tam przed dodaniem na forum również panuje zasada że trzeba przeskanować ( o ile mi wiadomo ). Jeśli by to był wirus to myślę że w ciągu 2 godzin moderator lub administrator by usuną dany plik więc myślę że nie ma się czego bać i daj na speedshare tą aplikację która ściąłeś lub na od siebie ;P Jeszcze jedno jakoś bez sensu ci ankieta wyszła ale nie martw się chwila roboty i będzie lepiej :P

notoacta250.png

Opublikowano

zle zrobiona ankieta,na nie ;>

Where Załąćznik?

Opublikowano

Prędzej Ty jesteś Fail, lolu.

Myślisz, że bym nie wrzucił? Ja mam problem taki na virustotal i virusscan, mianowicie taki że jak z kilka programów na dzień sprawdze, bo często sprawdzam, to mi tylko jest np. Encrypted File, i jakieś inne bzdety.

Przetestuje ktoś?

Opublikowano

Ale tu jest instalowanie, nie ściąganie. Czy ktoś może się zna na tych hackach? Jak tak, może ktoś mi na PW wysłać instrukcję? I niech ktoś zainstaluje ten hax, jak może oczywiście.

Opublikowano

Co do pomysłu to jak znasz się itd. to wrzuć wszystko co wiesz o tej gierce do innych tego typu a Administracja zadecyduje... Z nowymi działami wiąże się wielka odpowiedzialność. Szukanie Modów itd. Pozdr Cap (jestem na tak ;p)

Cap powrócił po długie przerwie by pomagać swym pobratymcom. Pozdrawiam Administrację oraz grono moderatorów. ;] ten avatar chodź biedny (mój pierwszy) to już chyba legendarny ;]

Opublikowano

Troszkę na Gunboundzie się znam, lecz wiesz... W haxach jestem że tak powiem "l333wy^^" ;p

Instalować tego haxa czy to virus?

jeżeli kokosz, lub ktoś inny ( nie wiem kto jest Head Adminem tego forum ) by chciał coś na temat Gunbounda ( tutoriale, itp... ) to chętnie pomogę.

Instaaaalować?!?!?!?

Opublikowano

Gunbound to gierka 2D,coś jak wormsy ale masz duży arsenał,dużo trybów gry oraz wiele pojazdów z różnymi cechami a kalkulator liczy tor lotu pocisku,za swojego czasu używałem.