Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[event]VII Olimpiada War Rock

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@7up zobaczysz na bank wejde !!!! ja ich rozgryzlem Zagrajmy w otwarte karty NIKT Z NAS NIE WEJDZIE NA ROOMA chyba ze jestesmy bogiem albo Adminie a to sie nigdy nie stanie chyba ZE Zgadniemy haslo !!!! wtedy wejdziemy jako 1 na roma o.Oo.O

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde a ja czulem że to będzie 27 room. a dupa. trochę za wolny bylem z sek. brakowalo. heh jeszcze bracikowi mowilem: patrz zaraz koles ustawi mape ohara i większość będzie myśleć że tam event jest i rzeczywiście mapa ohara była ale event tez tam byl...

ja się pocieszam tym że i tak na razie slabe nagrody były^^ hmm...wiadomo już o której jutro eventy?

snikersproject1.png
Opublikowano

2x up.

haslo i numer pokoju są podawane w tym samym momencie!! (zeby było trudniej) xD

snikersproject1.png
Opublikowano

HAHA a ja widzialem jakie bedzie haslo ;) omgohara i 1 bylem na roomie z adminami ale dowiedzieli sie ze zgadlem haslo zanim podali wienc mnie kikneli z roomu i podali i full :(

Opublikowano

można to jakoś w komendzie wpisać : /j 22 tylko ze jak tak daję (a room jest z hasłem) automatycznie wyskakuje Invalid Password . Można to jakoś zrobić żeby hasło od razu wpisać?

32354141673387527780.png

Opublikowano

2x up.

haslo i numer pokoju są podawane w tym samym momencie!! (zeby było trudniej) xD

tak ale czy tak trudno zobaczyc na userlist ze 3adminow siedzi np w 27roomie? na bg -.- poprostu wpisujesz admin i widzisz w jakim roomie sa

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie wiem, co to za problem wbić na tę olimpiadę. Wczoraj wbiłem jako 5, przedwczoraj jako 3. (nie licząc adminów)

Na razie zgarnąłem 80k i na 60 dni mac10. :]

Życzę Wam powodzenia we wchodzeniu do roomów. ;P

--------

można to jakoś w komendzie wpisać : /j 22 tylko ze jak tak daję (a room jest z hasłem) automatycznie wyskakuje Invalid Password . Można to jakoś zrobić żeby hasło od razu wpisać?

Ja próbowałem kiedyś /j ROOM HASŁO, ale niestety wyskakuje invalid. Musisz na UserLiście znaleźć admina i włączyć okienko do wpisywania hasła.

Opublikowano

xMartin a jak zrobilem zobaczylem admina na 27 roomie bg no dobra klikam 1raz zeby wpisac haslo czekam czekam i pacze jest haslo wpisuje i juz full nawet nie wpisalem dokladnie hasla juz full lol

Opublikowano

2up dzięki za odpowiedz masz plusa

up ok bd czekać na pw już Ci napisałem :)

Dzisiaj musze wbić :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Nolifex a co to za magiczny sposób. Bo ja tu nie wiedzę niczego więcej poza szybkim palcami i szczęściem . No chyba że ktoś ma przecieki z hasła . To jak wejdziesz wystaw screena ;]

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...