Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od kilku dni mam problem z włączeniem silka.Odpalam lunchera,wybieram server,daję Start i niby się fajnie wszystko ładuje a tu nagle wyskakuje mi błąd:

17731027.png

Brałem nawet wszystko od brata i nie działa,zrobiłem formata i ciągle to samo :( Wie ktoś o co tu chodzi i jak to naprawić,żeby znowu normalnie działał silk? Jęśli pomożecie to bardzo bym dziękował !!Proszę o szybką odpowieź.

Opublikowano (edytowane)

jaki system? usun kilka plikow z gameguarda i odpal zeby sie zaktualizowal i pobral pliki :> i sprawdz :>

a i wyłącz wszystkie zbedny programy bo sama informacja z GG informuje Cie ze jakis program przeszkadza GG i dlatego to wyskakuje :>

Edytowane przez ksasdf
Opublikowano (edytowane)

Wyłączyłem i wciąż to samo :(

System Windows XP.

Usunę go i jeszcze raz wypakuję...może coś pomoże...

Edytowane przez SROmaniak
Opublikowano

Powyłączaj GG skype utorrent czy co tam masz usun inne silki jesli posiadasz wylacz winampa mozzille czy tam IE :> jesli posiadasz service pack nizszy niz 3 to zaktualizuj do SP3 wylacz antywirusa i sprawdz :>

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem wszystko co powiedziałeś i ciągle to samo....proponujesz coś jeszcze zrobić?

Dobra mam powód...odinstalowałem antywirusa,bo miałem wersje której nie da się wyłączyć,to on mi blokował.Silk już działa. Daję Ci plusiki za chęci pomocy :)

Edytowane przez SROmaniak
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...