Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] 20x5 w pięć minut na tartaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zielak zobacz jak grasz i dochodzisz do 5 poziomu i wybierzesz to mogą ci dropnąc i fmy i inne śmieci to nie zależy ze tak ci daje właściciel tylko tak ci sie wylosowało mi np: za 20x5 raz daje 8,10,20 fmów poprostu musisz miec farta do nich.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale jemu chodzi że jak osiągniesz te 20x5 to dostaniesz od właściciela te np 12fm , a te itemy co ci dropneły są twoje. mi dropi max 3 fm, omg ;(. ale założyłem 8 kont, teraz je wyexpie do 20 i cisniemy po 1kk dziennie ;) ( zbieram na bera do +12, mam 11 ;(). powiem szczeże że dzisiaj byłem po raz 1 na mini grze mimo że mam 77lvl i gram ponad 2 lata ;)

Opublikowano

jak poprosicie właściciela to może ci da te 12fm ale to mu sie nie opłaca może ci dać 8 fm bo 12 fm to prawie 120k a 8 to 80k a zazwyaczaj po tyle dają za zrobienie tartaku 20x5.Wiesz chyba ze typek ma napisane w samopomocy ze daje 12 fm za 20x5 na tartaku to juz wtedy inna sprawa.

Opublikowano

a jest jakaś możliwość żeby to w CE zapisać na stałe? bo nie chce mi się codziennie nagrywać od nowa. ale thx bo działa. masz lika

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

ja mam taki sam problem jak REMOR mam zapisane ale jak chce otworzyć to nic nie daje i musze od nowa.

PS:REMOR jak chcesz zapisać to zamknij okno i on cie poprosi czy zapisać i gdzie. ;)

Opublikowano

Jest wykrywalne, przykra sprawa ale to prawda, na mirc'u GM (nie pamietam nicku) napisal ze koniec z chit engine wiec szybko wlaczylem nostale i wszystko przenioslem na glowna postac.Na nastepny dzien odpalilem wszystko ladnie, raz zrobilem i sie skonczylo.Dotyczy to servera Finesiia.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ja to robiłem dziś wczoraj i przedwczoraj i przed-przed-wczoraj i bana nie załapałem dodam, że serwer Avalon :)

Licz sie z tym ze maja cie zapisanego na moznaby to powiedziec "czarnej liscie" o ktorej zapomnieli. Jesli sobie przypomna dostajesz bloka na to konto i dodatkowo na konta powiazane. Ja uzywalem tego programu 3 dni przed jeszcze ogloszeniem przez gma ze koniec z cheat engine. Bana dostalem dopiero po 2 tygodniach, ot tak nagle. W odpowiedzi na pytanie czy niedaloby rady jakos zlagodzic tej kary za 1krotne uzycie programu, napisali mi ze gdybym sie przyznal to bloka bym mial na 1miech bez kont powiazanych.

Jest wykrywalne, przykra sprawa ale to prawda, na mirc'u GM (nie pamietam nicku) napisal ze koniec z chit engine wiec szybko wlaczylem nostale i wszystko przenioslem na glowna postac.Na nastepny dzien odpalilem wszystko ladnie, raz zrobilem i sie skonczylo.Dotyczy to servera Finesiia.Pozdrawiam

To normalne, nowy serwer, nowy support to i wieksza "ochrona" przed cziterami.

Opublikowano

a co do postaci z 20 lvl polecam ( dla ludzi 50+) założyć wiele kont, pujść tam gdzie sie robi pajame i crckiem puścic bota ( postać 50lvl+,noob,noob) na ok godz. 20lvl i jedziecie na grach

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

nom REMOR ma racje ja tak zrobiłem i mam 5 kont po 21 lvl i nie około godzina tylko 2 godziny bo ja pamiętam jak expiłem te postacie.

Crack Maker 2.1 + Nostale Bot Online 1.2 i 5 kont jest :D

Opublikowano

@up double post

@topic swietny pomysl ale to serio ze to wykryli bo sie juz boje robic i nie robie napiszcie czy dostalicie banika czy nie za odpowiedz byl bym wdzieczny ;x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja proponuję coś pokombinować z IP osobiście od dłuższego czasu nie gram w nostale, lecz wątpię by to wykryli

PS. Do tych co piszą, że GM coś na IRC napisał - kompletna bzdura, może tak napisali ale nasz team do zmian w grze bardzo dużo może zrobić...

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Hmyyy, a jeśli zmienię ip programem hidemyip i założę nowe konto w nostale i pójdę sobie "trochę pograć", to jak by coś to zbanują tylko ta postać założoną ze zmienionego ip, czy mojego głównego chara założonego z mojego głównego ip? :D ( rozumie ktoś? )

Opublikowano

e moim zdaniem hide my ip jest lipnym programem ja do zmiany ip kiedy kupowalem golda zeby nie chwytnac bana uzylem proxycapa wzialem ip z sock5 ustawilem zeby odpalic NostaleX.dat i ten programik zmienia ip tylko nostale jezeli tak sie ustawi i to jest dobry sposob na zmaine ip nostale uzywam i dziala

@up nie raczej bana na glowna postac nie dostaniesz ;p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a czy jest możliwość żeby zapisać tą akcje na stałe w CE ( aby po włączeniu CE nie trzeba było znowu nagrywać tych combo? )

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

@UP zgłaszam raport. Takimi postami zaśmiecasz forum i uznaje się to za spamek ;). proszę o odp na 2@UP

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Twój program, co o nim pisałeś też tak strasznie muli internet jak hide? ;/ Bo jeśli nie to z chęcią go przetestuje ;D A co do pytania: chyba ktoś już pytał się o to samo, co ty, ale ktoś odpowiedział, że takiej możliwości nie ma;/ Jeśli się mylę to z góry przepraszam ;)

Opublikowano

do twojego pytania to nie muli internetu ale nostale ciezko sie zaologowac i sa lagi ;x

a zeby zapisac to bys musial/musiala nie wylaczac wgl nostale bo jak sie wlacza odnowa to ip comba x 10 sie zmienia ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Sam do tego doszedłem ale poradnik ładny :)

Jedyny - tej opcji to ten że jest to sposób łatwy do wykrycia :/

No ale zawsze można na nupach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...