Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tor formuły 1 - pokaz

Taranos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taranos@ Używaj opcji edytuj

Siema. Tak jak dzisiaj obiecałem stworzę stronę dla was mojego autorstwa, oto ona:

Kociowisko

Kociowisko minecraft

Forum - rejestrować się i pisać na różne tematy, specjalnie zrobiłem dział minecraft, myślę, że wystarczy :D

Na forum jest zakaz reklamowania innych for oraz stron.

A tor całkiem ładny :) . Bardzo pomysłowa budowla.

Opublikowano

Co do kongresu dzisiaj zaczynam z kolegą. Bedzie można zobaczyć za jakis czas na serwerze, ale wszystkie informacje sa na stronie podanej wcześniej, lub mogę udzielić na gg. A na bierząco to raczej myśle, będę pisał na forum strony

Opublikowano

Powiem tyle - niedopracowany...

Zaczniecie się mnie czepiać, ze tak, że swojego nie zrobię, ale naprawdę tor nie dopracowany.

Miałem w planach w te wakacje, a nawet już bo projekty w drodze, zrobić Monaco z torem F1, tak jak w F1 - padock , wszystkie boksy.Jeśli Monaco nie wypali zacznę budować inny tor ale F1

Opublikowano

No wiesz każdy ma swoje zdanie. Ale ja jako autor myślę, że jest dopracowany. I tak jak większość poświęciłem na to dużo czasu i jestem z tego projektu zadowolony

Opublikowano

Przepraszam was wszystkich ale kongresu nie damy rady po pierwsze jest nas za mało a po drugie zadniedbalem strasznzie moja strone i chce zdobyć dla niej certyfikat Best - bezpiecznejs trony dla dzieci. Wiec przykr mi napodziwiajcie się torze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...