Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuor [Dedyk]

EmperorQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie szczegółowe informacje dotyczące dropu,bossów,ulepszania,mapek itd znajdą się jutro przed startem w Oficjalnej WikiTuor;)

@Up stronka jest w fazie budowy-spokojnie^^

Magicznych metali nie ma....

Kowal będzie działał jak magiczny metal:D

Ooo.. To fajnie ze wszystko bd ladnie opisane;)

A magicznego metalu to bardzo dobrze nie bd. A tym co masz na mysli ze kowal bd dzialal jak magiczny metal to na serio? Jak spali, nie tracisz przedmiotu i '+' nie spada?

@2UP client bd jutro rano.

Opublikowano

Ooo.. To fajnie ze wszystko bd ladnie opisane;)

A magicznego metalu to bardzo dobrze nie bd. A tym co masz na mysli ze kowal bd dzialal jak magiczny metal to na serio? Jak spali, nie tracisz przedmiotu i '+' nie spada?

@2UP client bd jutro rano.

Z tego co wiem od Badara to tak właśnie będzie z kowalem;)

Pamiętajcie że potrzeba sporo ulepszaczy więc kowal działający jak magiczny metal będzie jakąś rekompensatą za trud ich zdobycia^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Troche trudno bedzie zeby miec super eq bo te ogony weza i ogoolnie no ale nie gralem wiec nie bede tak ocenial!

Zagram w tedy zobacze co i jak!

Mam pytanie ile bedzie nowych zbroi i broni (niechcialbym odpowjedzi malo, duzo)

Opublikowano

Na start wierzchowiec,drop małży na mapach od v2 w góre,drop ogonów jest ustawiony spory więc się nie martwcie;)

Ja lecędo pracy będe po 17^^

[HA]Badar zajmie się tematem i wszystko wam udostepni:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Powiem tak Witaj Emperor. Mam nadzieje ze biolog bedzie co 1 sek, ze rosy beda do dropu badz w sklepie za przyzwoita cene.A co do serwera miejmy nadzieje ze wypali.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli już to dajcie też clienta tak z 1,5 - 2 godz przed startem bo po prostu nie każdy ma dobrego neta a przy ilości pobrań będzie się podbierało po 50 kb/s więc lepiej żeby każy miał równe szanse.

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

SS nie najważniejsze byle był by ten client troszkę wcześniej i jeżeli gm może to niech wbije na team speak .

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Lepiej by było jakbyś zrobił na razie bronie max 80 lvl bez epików, trudne ulepszanie ich i duża różnica dmg pomiędzy + broni. Np. syriusz +8 ma dużo mniejsze dmg niż +9, a dużo większe niż +7.

Czy bronie będzie można ulepszać w DT?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Spokojnie, Spokojnie .

Będzie i patcher, od niego zaczniemy gdy nadejdzie czas i wszystko sprawdzimy =).

Możecie wchodzić na TS nawet bez mikro, odpowiem na wasze pyt =).

Opublikowano

Widzę że Emperor zabrał się za własny serw...; ) Pracowałeś przy dedykach dużo z "Szafirem" więc wiesz jakiego servera chcą gracze ; d Brak 6/7 bonu-MALINKA!. Nie mogę się już doczekać. ; )

Opublikowano

Szafir także go tworzy.? Myślałem że tych dwóch panów zerwało już znajomość, jak mniemam to ten sam serwer pod inną nazwą. Emperorowi zaufam, ale Szafirowi? NIGDY. Raz nawet zmienił nick z Szafira na Mathias i powiedział że kupił ten serwer od Szafira... Żenada. Ale mam nadzieję że tym razem się uda.

@@@@UP

Jeżeli przesuną datę startu to zacznie powtarzać się sytuacja z serva szafira ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...