Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problemik na początku anty vir mi nie wykrywał w s-bocie żadnego vira a nagle jak dostałem dc to zaczyło pokazywać trojana win32 myślałem ze to coś związanego z innym programem nie z s-botem i zorbiłem formata ściągnełem s-bota i dalej mi wykrywa trojana nie wiem wcześniej nic nie wykrywało oto skan bieżącej wersji s - bota http://www.virustotal.com/pl/analisis/60b0...7737-1243665677 sami zobaczcie czy te viry muszą być w bocie ???? albo inaczej czy są w kazdym bocie ?? bo słyszałem ze każdy bot ma jakiegoś swojego vira

Opublikowano
Hello dear users.

The new version of SBot has got new packers, used to make bot harder to crack than it has ever been before. The goal has been reached, and we can proudly annouce that new SBot is 'damn, damn hard to crack' . The virus suspicious is normal, I'll repeat; NORMAL for AV (anti-virus) programs to be detected and you should not be aware of this. We use Themida, which is also used by malware to prevent detection.

We are taking steps to prevent it and we have already contacted AV vendors to correct the missunderstanding caused. Now it depends on them, to fix it with newest AV updates.

Thanks for reporting and one more time we apologize for inconviences caused.

This annoucement will stay for few days more.

W skrocie: tzw. "false positive". Zabezpieczyli program przed crackowaniem go, dlatego antywiry maja jakies podejrzenia. Nie masz sie czym martwic ;)

Opublikowano

Jesli pobrales go ze strony producenta to niema sie czym przejmowac

Jesli sciongnoles go z innych zrodel to lepiej trzeba uwazac ;P

Seiran95.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...