Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Dużo pytań

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam pare pytań ( jestem nowy :) )

1. O co chodzi w tej grze? Opłaca się w nią grać ?

2. Na jakie cheaty/prośby nie należy się nabierać ? (np. yanghack itp. )

3. Jak dobrze zacząć gre ?

4. Jakie cheaty polecacie mi do tej gry ?

5. Wskazówki ogólne ?

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

1. O co chodzi w tej grze? Opłaca się w nią grać ? - Wg mnie gra jest zajebista ... Polega ona na expieniu oraz wykonywaniu questów jak 100% MMORPG'ow ^_^ Zalety to duża ilość Eventów :'p

2. Na jakie cheaty/prośby nie należy się nabierać ? (np. yanghack itp. ) - Jak ktoś Ci mówi o kopiowaniu itemów to go wyśmiej i odejdź ... :'p

3. Jak dobrze zacząć gre ? - Na start polecam postać DK (Dark Knight). Rób questy,zbieraj ZEN'y(waluta MuOnline) itp. i tak do 50lv... później znajdź polską gildie.Graj dalej :'p

4. Jakie cheaty polecacie mi do tej gry ? - Na global Mu to jedynie bot ... Ale fajny bot to płatny bot ...

5. Wskazówki ogólne ? - Poczytaj kilka tutoriali na forum.Tam są wszystkie wskazówki :')

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

No kolega wyżej już chyba wszystko wyjaśnił, ja tylko dodam swoją opinie na 3 pytanie i trochę bardziej szczegółowo o grze.

Więc tak, akcja gry toczy się w krainie mitycznej znanej MU, to prawie to samo co Atlantyda, czyli zaginiona/zatopiona wyspa, chociaż Mu to był prawdopodobnie kontynent.

3. Jak dobrze zacząć gre ? jeżeli lubisz grać łatwo, to polecam Magic Gladiator, ale niestety jego można odblokować po 220 lvl osiągniętym jedną z podstawowych graczy. Jeżeli lubisz walki wręcz to polecam Dark Knighta, jeżeli na odległość, lubisz czary itd. to polecam dark wizdara. Na początku gry tak jak wspomniał Misiek4ever zbieraj dużo zenu, bo będzie potrzebny na zrobienie resa i questów. Jeżeli sobie nie radzisz z expieniem, to najlepiej proś dobrych graczy o party. Kwestii dodawania punktów chyba omawiać nie muszę, chyba są jakieś poradniki dot. właśnie tego na MPC :)

Jeśli chodzi o eventy, to według mnie najlepiej chodzić na Golden Invasion. Golden Invasion występuje w Norii, Devias i Lorenci. Ja polecam Norię ;)

Edytowane przez Kłik

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...