Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

elo mam problem, bo kolo dał mi konto 30lvl+.

rokował sobie go i powiedziałem ze szkoda konta i aby dal pasy to on dal pierwsze normalnie i dolne ale np tak ze spacją nie wiem po co??? : k n a j t 1 2 3

I sie boje czy jak koles zhakowal to konto a ja sie zalogowałem to moge miec przejebane??? aaa i zalogowalem sie tylko na tibia.com

gosciu mowil ze toj jego konto i mial hacka i konczy gre ale potem napisal z 60 lvla zebym wziol to konto pisal addony itp.. o dziwo konto mialo 6 razy paca na 30dni xD

mam ss jak dawal pasy.

Pisac co mam zrobic ale na serio nie jakieś zarty

edit: gosciu dal mi jeszcze emaila do konta ale sie nie loguje

Edytowane przez SIL3N
Opublikowano

Pojdziesz siedziec , ostry przejeb ...

A tak na serio , to czym ty sie przejmujesz ? Jak ktos cie zglosi to co ?! IP w 15 minut raczej nie znajda :)

Badz w gotowosci i zawsze okno miej otwarte jak ktos bedzie pukal do drzwi w malych odstepach czasu [tak jak to policja] |...|...| i bedzie mowila pewna osoba "prosze otwierac!" to wiedz ze trzeba zwiewac.

Pakuj sobie jakies najpotrzebniejsze "itansy" na przezycie i juz :)

Dasz rade !

P.S Musial dac passy ze spacja lub chociaz czesc , dlaczego ? No bo gdyby wpisal cale bez spacji czy przecinka wyszedlby komunikat ze nie mozna dawac swoich "passow".

Proste no nie ?

-

Opublikowano

Skracając post pana @up, spacje były po to, aby mógł podać passy. Bez nich dostałby warninga, że wysyła swoje passy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...