Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem że Notch ma wypuścic 11 listopada 2011 roku "pełną wersje gry" i do konca tego nie rozumiem. czy to bedzie cos w stylu Alpha, Beta i to może być np.delta? czy jakas aktualizacja. Niewiem też czy jakbym kupil bete to musislabym kupic znowu ta pelna wersje bo Notch pisal ze 11 list. Pojawi sie ona w sklepach. Prosze o wytlumaczenie.

Sory za błędy pisze u kolegi na zepsutej klawiaturze.

Do dziś nie mogę uwierzyć, że stworzyłem konto z takim nickiem ;x

Opublikowano

wersja finalna znaczy ze juz skonczona. teraz minecraft jest w wersji beta test czyli testow , alpha testy to wczesne testy. nie znaczy to , ze wersja finalna bedzie w sklepach.

Opublikowano

Wersja finalna nie będzie 11 listopada notch przedłużył o 7 dni ;) Będzie 18 listopada wtedy chyba będzie premiera też Assasin's Creed Revelations

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

@Up totalny off-top ,człowiek zadaje pytanie a Ty wyjeżdżasz z pieniędzmi.

@Topic

Jeśli byś teraz kupił Full wersje to nie musisz już kupować wersji pudełkowej, Notch napisał, że wszyscy którzy kupili już teraz lub dużo wcześniej otrzymają "Finalną wersje"

Raczej premiera się przedłuży tak jak już ktoś wcześniej pisał, i jest to swego rodzaju aktualizacja, bowiem doda nowe rzeczy. Adventure craft czy coś :D

Mam nadzieje, że pomogłem.

Pozdrawiam

j6r7cd2danw1_t.jpg

Opublikowano

jak bedzie 18 listopada to fajnie :)

bd mial kaske bo 17 mam urodziny, heheh xD

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

wersja finalna będzie kosztować 100% ceny, obecnie jest to 75%, ci którzy kupili za czasów bety otrzymają także pełną wersję + patche do niej. jednak wszelka nowa zawartość ( DLC ) będzie już płatna, poza tymi którzy kupili podczas alphy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...