Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM SZUKAM KOGOŚ KTO BY MI Wgrał pare modów które bym chciał , za pomoc bym byłbardzo wdzięczny dam limit + lub - jak wolicie i dorzucę moją mape (mojej twórczości) zrobili bysmy to tak że dam wam moją paczke plików serverowych a ktośby mi to poprostu wgrał :)

aha jak coś to prosze pisać na gg 24247843

Opublikowano

czy ja napisałem, że umiem? Wiem że da się wgrać ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Może się ktoś znajdzie.

Opublikowano (edytowane)

ja bym powiedział że sie nieda ale zerknę na Googla i ci podam jakiś link niemożna nie da się może kiedyś się dało ale teraz na serwer niema modów są tylko Pluginy na serwer do minecraftna na wersje 1.7

Edytowane przez warrock hack

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano (edytowane)

Da się niektóre mody, np.: Planes, Vechicles, Hidden Doors, i inne, ale dużo ich nie jest i tylko na wersję minecraft_serwer, więc bez fajnych pluginów jak World Edit, World Guard i xAuth oraz Permissions :-/

Nie wiem czy te mody są na wersję 1.7

Edytowane przez MasterTrojan
jLRw2A6.png