Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Ostatnio z moim portfelem coraz gorzej, dlatego też postanowiłem poszukać sobie jakieś dorywczej pracy związanej właśnie z dostawą golda, z silkiem. Nie chciałbym zarabiać jakiś kokosów, bo to nie o to chodzi. Moje pytanie jest następujące; Może ktoś potrzebuje jakiegoś dostawcy/ konsultanta, może widzieliście gdzieś podobną oferte. Wszelką pomoc wynagrodze. Jeżeli zły dział to prosze o przeniesienie.

Jola.png

Opublikowano

zrób coś sam na sro chyba najlepiej. Jak nie to polecam party na esro zrób 2-3 chary. Nic innego...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Niestety nie mam zbyt dobrego kompa. Na sbocie udaje mi się odpalić max 3/4 clienty, więc raczej na tym nie zarobie, czekam na kolejne propozycje.

Jola.png

Opublikowano (edytowane)

Pisałem, że nie chce zarabiać na życie... chce dorobić troche, żeby nie tracić kieszonkowego na silki etc. Czytanie ze zrozumieniem kolego :)

Edytowane przez PedoGirl
Jola.png

Opublikowano

Chodzi o to, że nie znajdziesz czegoś takiego. Chinole zapitalają po miesięcznym szkoleniu z angielskiego za michę ryżu dziennie przez 12h i Ty chcesz im dorównać ? Zejdź na ziemie... MAX możesz na allegro coś sprzedawać, ale rynek FULL a sro sobie spokojnie umiera...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Pamiętam kiedyś 100kk kosztowało 100zł, a teraz gówno warte. Nie ma po co się pchać w takie sprawy związane z goldem, za duża konkurencja.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...