Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freerunning

kulpa1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na mój profil yt:

www.youtube.com/kulpa93

Przykładowy filmik z konta:

Jeśli masz konto na yt to proszę subnij mój profil, bardzo mi pomożesz.

Z góry dziękówa

Komentuj,Oceniaj i Subskrybuj mój profil ^^

Pomogłem? Daj "+"

Opublikowano

No ladnie , ladnie ;)

Ile na salce spedziles , czy w ogole spedziles ?

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

No ładnie, też kiedyś się tym interesowałem.Ale jeszcze długa droga przed Tobą. ;>

@Edit

Polecam abyś zobaczył kanał użytkownika LeLo na youtube.

Opublikowano

Nom widać doświadczenie gdzie nie pójdę to widzę takich na salach trenujących nawet moi kuple ale ty jesteś pro

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

widzialem Lelo widzialem lepszych od niego chocby Shadezlat.

Na sali bywam ale bardzo rzadko w dni szkole nie ma czasu a w wakacje nie ma tej salki ^^

Jeszcze raz dzieki za takie komentarze i zapraszam do subskrybcji mojego profilu

Pomogłem? Daj "+"

Opublikowano

Nie no prze chuj z ciebie :D zawsze chciałem tak umieć robić, ale nie wiem od czego zacząć.. znasz może jakieś poradniki jak zaczynać czy coś? bo teraz wakacje to może bym spróbował :)

2nbcax2.jpg

Weteran
Opublikowano
A najgorsze jest to że to nie jest freerunning.

No dokladnie ^ ^

Ale i tak dobry jestes . Napiszz nam od czegoo zaczac by tak umiec ! :D

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Napisze wam tak cwicze Freerunning ale dodaje na filmik zawsze flipy bo nie mam kamerzysty ktory moglby nakrac jak robie sobie trase ...

Teraz tak ja zaczynalem od parkouru czyli uczylem sie monkey'a, lazy, konga, cat leapa, rayflipa itp...

Moim pierwszym filpem byl frontflip nastepnie backflip i sideflip nad tym wszystkim troche siedzialem zeby ladnie doskilowac i robic to tam gdzie sie znajduje nie patrzac na to jakie sa warunki a nie tak jak trickersi jak nie maja warunkow to nie zrobia danego tricku.

Poradniki znajdziecie na youtube do poszczegolnych flipow chociaz ja nie patrzalem nigdy na poradniki, zawsze do wszystkiego dochodzilem sam.. mozecie sobie obejrzec moje stare filmiki i porownac jak tam robilem dany trick a jak na tych nowszych..

Od razu zaznaczam ze Freerunning nie jest to parkour..

Tricki z pk robie ale nie daje ich na filmik bo mieszkam we wsi i nie mam takich warunkow to dobrego pk.

Jak jestem na zlocie lub w miescie to cos z pk zawsze zrobie.

Polecam na poczatek nauczyc sie prawidlowego rozkladania ciezaru ciala czyli rolla bo przy nauce bedzie potrzebny.

Jakies pytania zapraszam na gg: 11466945, pw forum lub yt jak kto woli.

I zycze milej nauki oraz jak najmniej crashy :P

@edit:

a i jak juz ogarniecie takie tricki jak gainer, front, side, back to dopiero po tym radze sie bawic w "comba" takie jak round off backflip, americano itp. pozniej starajcie sie laczyc flipy.

Pod koniec wakacji wydam filmik z calkowitym skillem, do tej pory nie dawalem na filmik wszystko co potrafie ^^ tak ,ze zapraszam do subskrybowania profilu ;d

Pomogłem? Daj "+"

Weteran
Opublikowano

@ kulpa1

A jakas rozgrzewke robisz codziennie ? tzn pompki , rozciagnie , brzuszki itp

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

rozgrzewka jest na pierwszym miejscu, ale nie rozgrzewam sie na maxa.. tylko podstawy ta jak na wfie ^^ komu sie tam chce fest rozgrzewac xD

Pomogłem? Daj "+"

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

no niezle myslalem ze kolejny zalosny dzieciak bedzie skakac przez krzaki czy jaki chuj

Dokładnie. Długo trenowałeś?.

Opublikowano

Trenuje ok. 2,5 roku. Co do filmikow to jak bede mial cos nowego to wrzuce :)

Subskrybujcie moj profil na yt to bedziecie na bierzaco informowani o filmikach itp. ;d

Pomogłem? Daj "+"

Opublikowano

normalne ^^ nie da sie wszystkiego doskillowac w tak krotkim czasie

Pomogłem? Daj "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...