Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Modu Millénaire na 1.7.2

Nafta97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuje modu jak napisałem w tytule Millénaire szukałem szukałem i nie znalazłem nigdzie ;/ nie wiem czy jestem taki tępy czy poprostu...

A więc prosiłbym kogoś o podanie jakiegoś linka z tym modem oraz jakby ktoś mógł mod loadera pod MC 1.7.2 i wytłumaczenie jak to zainstalować byłbym bardzo wdzięczny ;)

bardzo mi na tym zalęzy ;p

02animowane038.gif
Opublikowano

Tu masz Millénaire + Modloadera http://hotfile.com/dl/117350312/a665677/Millenaire0.4.4ModLoader.zip.html

Żeby zainstalować włazisz start uruchom i piszesz tam %appdata% wciskasz ok włazisz w .minecraft\bin minecraft.jar otwierasz za pomocą WinRAR'a usuwasz Meta-inf , włazisz w to co poprałeś za pomocą WinRAR'a i przerzucasz wszystkie pliki do tego minecraft.jar gdzie usunołeś Meta-inf . I masz już moda :PP (wiem że nie umiem tłumaczyć ;/)

Opublikowano

Jeszcze nie ma na 1.7_02. Sprawdzaj co jakiś czas spis modów do wersji 1.7. Jak jakiś użytkownik doda na forum ten mod to po jakimś czasie trafi do spisu. :)

PS@ Oto link do spisu:

http://www.mpcforum.pl/topic/387544-spis-modow-do-bety-17-01/

Opublikowano

Na pewnej stronie [strona] znalazłem taki komunikat "Kinniken the creator of this mod is on holiday until the 17th of July.This mod will not be updated to Minecraft 1.7.x until he is back. Kinniken twórcy tego moda jest na urlopie do 17 lipca. Mod ten nie będzie aktualizowany pod Minecraft 1.7.x dopóki twórca nie wrócił.

Prędko aktualizacji się nie spodziewamy, radze pobrać Minecraft 1.6.6 i na tą wersję wgrać Millenaire.

Pozdrawiam.

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...