Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot - konto

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Kbotem. W pewnej chwili przeskoczył mi z mapy 1-1 na 1-2 i nagle nic, czysta mapa, bez alienów, teleportów itd. Kbot się po prostu zawiesił, więc go wylogowałem. Po raz kolejny jak chcę go włączyć to pokazuje mi się coś takiego, co jest w załączniku jako "bez tytułu". Czyli nie ma nicku, tylko chyba ID, albo customer, nie jestem pewien, więc zasłoniłem. Niby nic, bo bez Kbota można grać, ale nie mogę się zalogować do systemu gwiezdnego, pisze że connection coś tam, no po polski połączenie przerwane. Za nic nie da się tego przywrócić.

Mam nadzieję, że nic się wielkiego nie stało i że zaraz odzyskam możliwość gry... Pomożecie?

Załącznik się nie załadował, tu jest link: http://imageshack.us/photo/my-images/21/beztytuuabl.png/

Opublikowano

Jestem na 1-2, czyli na tej mapie, co "wywaliło". W tym momencie po 14 minutach i ok. 12 próbach zalogowania bota automatycznego wszedł i jest wszystko normalnie, tylko, że nie może się poruszać. Zobaczymy.

Opublikowano

Jak kolega wyżej napisał musisz poczekać 30 min lub więcej ja mam kbota z licencja i tez tak czasem mam .

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Do gry się zalogowałem, i latam. Próbuję Kbotem i na razie nic. Ok, poczekam ;] Dzięki panowie ;]

I już wszystko działa - dziękuję i temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...