Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne pytania dotyczące Kbota

wilk2312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jak kupie licencje od rusków na kbotik.com to dostane bana za używanie bota?(fake id)

2.Czy kbot odpali na linuxie

3.Ile mniej więcej bocic na dedyku?aby nie wykryli

4.Ile tak mniej więcej zajmie mi zrobienie FE? :rolleyes:

Widze że jakieś dziecko ma ubaw minusując mnie

Opublikowano

Fe w 2 tygodnie ale 24 godziny na dobe powinno byc :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Też chciałem się dowiedzieć ap ropo systemu operacyjnego można wziąć bez licencji i wpisać piracki klucz czy linuxa i zainstalować xp ?Tylko nie wiem czy xp się zmiesci na tych 10gb :-|

...

Opublikowano

Też chciałem się dowiedzieć ap ropo systemu operacyjnego można wziąć bez licencji i wpisać piracki klucz czy linuxa i zainstalować xp ?Tylko nie wiem czy xp się zmiesci na tych 10gb :-|

X{P spokojnie miesci sie na 10gb. sam mam vps-a na exone z xp poczatkowo kupilem bez licencji (posiadam oryginalny key) i chciałem wpisać ją ale niestety lipa. jak się okazało nie kazdy key wchodzi ale niestety koles z pomocy nie potrafil mi wytlumaczyc dlaczego wiec dokupilem za kolejne 19 z licencja (łącznie 38zł). Słyszałem tez ze podobno jest tam jakaś 28 dniowa próba ale u mnie nic takiego nie bylo.

Jeżeli chodzi o linuxa to nie do końca jestem pewien czy mozliwe jest na nim odpalenie bota po skonfigurowaniu WINe ponieważ samego bota można by uruchomić gdyby nie potrzebował do dzialania freameworka a z tym może byc problem na linuxie

Opublikowano

Fe w 2 tygodnie ale 24 godziny na dobe powinno byc :)

FE w 2 tyg ale chyba z podwajaczem

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

14 dni = 336 godzin

336 * 2800 uri = 1'008'000 uri

310.000 na lf3, 160.000 na bo2, zostaje jeszcze 538'000 uri, co wystarczy na 7 irysów. Bez podwajacza :)

Opublikowano

Ja mam podwajacz i wpada 5-6k uri/h :D Czyli to będzie szybsza elita? A te CDD do profila pilota to kupować za uri, czy się nie opłaca?

Opublikowano

Ja mam podwajacz i wpada 5-6k uri/h :D Czyli to będzie szybsza elita? A te CDD do profila pilota to kupować za uri, czy się nie opłaca?

Załóż se swój temat a z tego wypierdalaj!

Czyli Kbot na linuxie nie ruszy?

Opublikowano

Ej jakim cudem wyciągacie 6k/h z podwajaczem więc bez podwajacza wychodzi 3k/h a ja biobotem w godzine max 2k boce na 3-2 wytłumaczy ktoś mi to zjawisko ?? No i napisz na jakiej mapie tyle wyciągasz??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ej jakim cudem wyciągacie 6k/h z podwajaczem więc bez podwajacza wychodzi 3k/h a ja biobotem w godzine max 2k boce na 3-2 wytłumaczy ktoś mi to zjawisko ?? No i napisz na jakiej mapie tyle wyciągasz??

Myślę, że wszystko wyjaśnione? :)

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Pytałeś po to, żeby zadać kolejne pytanie, na które masz odpowiedź w poprzednim poście? A może nie zauważyłeś?

MOŻESZ BOCIĆ ILE CHCESZ

Teraz widać?

Opublikowano

co do tego bocenia 24/7 to dokładnie nie wiem ale strona Kbotik.com jest to oficjalna strona kbota dlatego jest taniej a te kbotgg.pl i inne to sa tylko Dealerzy i oni pobierają 100% ceny dla siebie :P

Opublikowano

gadanie jak ci będzie ciągle wpadać minimum 2.5k na godzine to już jest dobrze a ci tu z 3k wylatują czasami mi tak zbierze ale takto nie zbiera a latam na 2 gali podkręcony full speed z fartem zrobisz prawie fe

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...