Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu nurtuje mnie myśl....(Chodzi o PL) czy jest jakis bug lub trick który pozwoli wygrać w Kamień Papier Nożyce bez strzelania?

sygnadawid1996.png
Opublikowano

Witam, od pewnego czasu nurtuje mnie myśl....(Chodzi o PL) czy jest jakis bug lub trick który pozwoli wygrać w Kamień Papier Nożyce bez strzelania?

Oczywiście że jest jednak żeby go poanować trzeba mieć wyczucie i net minimum 1mb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli wiesz to możesz zdradzić jaki to bug albo raczej , jak go uruchomić (nie umiałem dobrać odpowiedniego wyrazu)

sygnadawid1996.png
Opublikowano

Jeśli wiesz to możesz zdradzić jaki to bug albo raczej , jak go uruchomić (nie umiałem dobrać odpowiedniego wyrazu)

To nie jest bug jak pisałem jest to sposób a nie żaden bug

Up:Mu chodzi oto żeby nie było lagów i wtedy przyciskasz wszystkie klawisze jednocześnie i nieraz ci to zadziała a nieraz nie ;)

Wcale mi o to nie chodzi ten sposób o którym mówisz jest poje.... i mi praktycznie nigdy nie działa, kumpel doszedł nim do marnych 3 wygranych.

No to teraz sposób o którym ja słyszałem w grze pytając osobe która wygrywała po 10 razy( jeśli wam powiedzą ze klikają 1,2,3 na raz albo że mają szczęście to im nie wierzcie)

Więc robimy tak musimy mieć internet minimum 1mb im więcej tym lepiej idziemy tam gdzie nie ma lagów np ch7 w lonbaley no chyba że macie net z 4mb w tedy gracie gdzie chcecie ( polecam na małych maszynach )

Więc do rzeczy włączamy maszyne i liczymy do 3 i klikamy papier jeśli się nie uda to musimy kupić jeszcze małych kryształów i wyczuć prędkość maszyny (polecam tupać stopą, może głupio brzmi ale dzięki temu lepiej wyliczymy prędkość i wygramy więcej)

Ja tym sposobem dochodze 0d 4 - 8 wygranych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...