Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clubmt2

dydku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ze sie powtarzam ale czy moge odpalic clubmt2 na metku sciagnietym z www . metin2.it?

Jeśli ktos ma niepotrzebne konto na NewLongju2 PISAĆ WAŻNE ! Jeśli ktoś umie usunąć konto na NewLonju2 TEZ PISAĆ !

Opublikowano

Jak włączam plugins>uhookore>Load cfg files to wyskakuje mi okienko do otwarcia jakiegoś pliku. I tu się nasuwa moje pytanie jaki plik otworzyć???

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

@ UP

Trzeba otworzyc plik "change_connect.cfg"

@Topic

Btw. żeby miec opcję "plugins" trzeba włączyc w OllyDbg:

Options>Appearance>Directories

I wybieramy w oby dwóch linijkach element docelowy folderu, w którym jest OllyDbg. Zaznaczamy tom opcje z backup i dajemy ok. Restartujemy OllyDbg (wyłączamy i włączamy).

Pomogłem? Daj 5*

Nie pomogłem? Też daj 5*. xD

Opublikowano

Serwer jest chyba off. Zrobiłem wszystko wg. włoskiego filmiku(tutaj gościu połowy rzeczy nie napisałeś) i wyskakuje po przetłumaczeniu "Błąd podczas łączenia z serwerem.".

Opublikowano

Bo ten łoś tylko połowę opisał...

it.tinypic.com/player.php?v=s47zfp&s=5

Filmik jak to zrobić(po włosku, ale jednak coś).

Opublikowano

a jakie passy trzeba wbisac bo mama juz wszystko wlaczone i te do wpisywania ip mi nie wchodzi jak wpisze byle co w passach to wyskakuje mi ip ale jak wpisze 1 to nie moge znow dac y zeby 2 raz wpisac passy i pisze twoje konto nie istnieje wie ktos jakie passy mam wpisac

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

nie wlasnie u tego co robil screeny wida cze normalnie wczytuje kolejne wpisywanie passow ja mam tak:

-wpisuje passy "aaaaaaa" "bbbbbbbb" np.

-i wpisuje 1 raz passy i wyskakuje mi na metinie ze zle konto

-nie moge juz 2 raz wpisac eq widzialem ten filmik i tam typo wpisal 3 razy ip i go wczytalo ale jakie passy dal mi tlumaczac wychodzi konto nie istnieje a robie jak trzeba

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

A podczas 4 punktu to jaki mam plik wybrac ????

edit:

Dobra Już mam change_connect.cfg

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Witam wszystkich mam taki problem gdy wpisuje swoje dane do metin2 gra sie zawiesza i nie moge nic zrobic czy wie ktos jak temu zaradzic. Prosze o odpowiedz, z gory dzieki. Bo gdy wyskakuje tabela to trzeba chyba sie zalogowac bo jak biore sam metin3 z paska to nic sie nie robi tylko napis num entries 1 i stoi w miejscu

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...