Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do DarkOrbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem, szukałem i szukałem!

Znalazłem ogromną ilość botów ale w wiekszosci tematow pisalo ze sa wykrywalne, nawet bylo pare osob ktore dostalo za danego bota bana.

Dlatego pisze temat zeby was zapytac jaki jest najlepszy bot ktory bedzie bil wybrane przeze mnie potwory (albo ogolnie wszystkie jakie sa na mapie), oraz jaki jest najlepszy bot do zbierania boxów? Podobno są niewidzialne boxy dzieki ktorym BigPoint wykrywa botterów, dlatego prosze o podanie bota ktory nie czyta&nie zbiera niewidzialnych boxów.

//tak wiem że istnieje temat w którym jest spis botów, ale chodzi mi o to że jest ich od groma, spis nie był aktualizowany od jakiegoś czasu i nie wiem które boty są nieaktualne/wykrywane przez bigpoint

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano (edytowane)

Moja odpowiedź jest krótka:

Kup Kbota, ma on wszystkie funkcje na których ci zależy i jest niewykrywalny możesz go kupić u rusków za 20 zł kartą PSF;

To jest ukryta treść, proszę

Licze na - ;)

Edytowane przez asiok
Opublikowano

Nie ma darmowych niewykrywalnych botów.

Jeśli chcesz niewykrywalnego bota to kup K/Ibota(Polecam Kbota, dużo tańszy, aa praktycznie to samo- www.kbotik.com) Ibot- www.profibot.net

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

BioBot, jest niewykryty, valhalla tak samo.

Te boty sa wykryte, gdy BP odpala swoj nowy skrypt.

Teraz nie jest on naszczescie wlaczany na stale ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...