Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Xray 1.7.2

aroFaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie mam problem wypakowuje to do minecarft bin te pliki z mod loaderem usuwam i czarny ekran za drugim razem gra sie wlaczyla ale nie bylo xraya wgranego . a xray ma pliki niektore takie same jak modloader czy to normalne i je podmienia

Trzeba robic cos kolejno ?juz kiedys wgrywalem i bylo wszystko dobrze

znalazem inne xray z mod loaderem chyba 1.72 co juz sie nei zamieniaja ale czarny ekran

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie plik do minecraft.jar wrzucaj nie od folderu bin

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano

Wtedy tak ale teraz raz zapomianiel ale to nic nie zmieni :D zaraz odpisze

Dobra scaignelem od innego kolegi xray z mod loaderem juz chyba byl i dziala ok dzieki . . . zawsze zapomne o metainf czasami usune czasami nie :D

Nigdy nie wgrywalem mod loadera :D tym razem tez nie musialem

Opublikowano

sluchajcie .. niemam tego folderu meta inf .. wiec niemam jak usunac i wgle mi nie dziala niestety ;/ niewiem czemu all wgrywam i w grze naciskam x <podobno tak sie wlacza > i nic sie nie dzieje. .

Opublikowano

@up

Zrob reinstalla MineCraft'a, usun cały folder .minecraft i zrób Update'a.

Potem wejdz w minecraft.jar przez WinRaRa i usun META-INF, wklej modloadera a potem Xraya.

Mozesz tez uzyc aplikacji ModCraft

Wszystko jest tam wytlumaczone :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

tyle że nie umiem /nie da sie robic updatów .. poniewaz niemam orginalnego MC <dlatego że jestem zdania , iż nie kupuje się gier , która może sie znudzic w 1-2 dni > ale w MC jest inaczej i chyba kupie orginał ^ ^

ok zrobie jak kazałeś i dam edita

Opublikowano

ja to wgrałem z modloaderem tak jak powinno być, tylko, że jak wejdę na swój serwer to po zalogowaniu od razu mi się obraz tnie i minecraft crashuje. Na serwer nie mam wgranych żadnych pluginów na anty xray. Wie ktoś co może być nie tak.

PS. jak włączyłem minecrafta pierwszy raz po wgraniu xray'a to pograłem z 15 minut i minecraft crashował, a potem było już tak jak napisałęm wyżej

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

pomocy gdy wchodze do gry jest dobrze nie ma black screena ale jak wczytuje moj save zawiesza sie gra :( i wyskakuje komunikat i sie wyłącza :angry:

Opublikowano

Dodałem Tutki Jak instalować

w filmiku Jak zainstalować Xray na Windows XP w informacjach jest wersja 1.7.2 < Pobieramy z Tematu lub z Filmiku

W filmiku Jak zainstalować Xray na Windows 7 / Vista w informacjach jest wersja 1.6.6 < Nie Pobieramy

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Mam problem otóż gram na servie (singleplayer czy multi) to nie ma znaczenia po chwili grania mam czarny ekran i Minecraft się zwiesza i muszę wtedy włączać go od nowa. Posiadam wgranego najnowszego mod loadera i mam usunięty folder meta inf . Proszę o pomoc z góry dzięki.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Czy ten Xray jest wykrywalny przez serwer?

Miałem już jedną wpadkę na xrayu i nie chce żeby się powtórzyła...

Opublikowano

I znowu na czacie serwera CraftX będzie co 10sec:

"xxx" znalazł diamond ore ;p

Thx za wstawkę ;p

Opublikowano

Ja mam 1.7.2, bo nie chce mi się paczować do 1.7.3 :P A temat dobrze zrobiony, ale ja nie skorzystam, bo to psuje grę ;)

Opublikowano

Tak slyszalem: Mody z 1.7.2 działają na 1.7.3 :) Jescze nie sprawdziłem. Potwierdzone!

6ydVTxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...