Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Nietypowa sprawa. jak odzyskac moje yangi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam kolege znamy sie z reala i w metka gramy razem na s25. Ostatnio wygralem z nim 160kk ktore mial mi dac do 2 godz. Teraz mowi ze nie da i robi glupie wymowki. ze policzyl sobie 100kk za expienie mnie od 16 do 23lvl to bylo jeszcze przed moja wygrana. Jak myślicie co mozna by zrobić zeby oddal mi kase? Macie jakies pomysly?

Opublikowano

Wbij mu na chate, weś za chabety i każ mu oddać yangi. Tak btw. 160kk to aura nawet nie kosztuje haha. To jest malutko.

lub jeśli nie tolerujesz bójek, powiedz że nie będziesz sie do niego odzywał, nie odpisuj mu w metinie na pw itp.

Opublikowano

Powiedz my że lubisz DŻEMOR !<żart>

A tak na serio to tylko gra można tyle zaroić na śmieciach .. nie odzywaj sie tak ja up mówił i go pierdo... Srakaj na nieGo !

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

zabij go na metinie i mu wszędzie ksuj i nie pozyczaj mu kasy ;x i zmien pasyy

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano (edytowane)

To zależy od charakteru kolegi. Jeśli jest uparty to rzeczywiście trzeba z nim pogadać w realu. Jeżeli należy do osób, które szybko się poddają to zwyczajnie zlewaj go w grze. Zacznie mu się głupio robić i da kasę. Btw. Czy jest kurwa sens żreć się o 160kk ? Rozumiem, że to "kupa" forsy ale przyjaźń ważniejsza ;p

Edytowane przez MaŁy15

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

'160kk' :/ no dobra na syriuszu sam gram i wiem że tyle żeby mieć to trzeba sprzedac z 16małży jak dobrze zejdą ale dobra tak jak koledzy wyżej mówią olej go , zarób sam na medalach,marmurach czy na dropie z m2.

P.S Jak zarobisz jakieś 800kk i mu pokażesz to mu się głupio zrobi

(Wystawisz sklep miecz+0 za określoną duża sume jaka posiadasz i kupisz musi ci uwierzyć bo kto by kupił za taką sumę miecZ:D)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Uzyskałeś już odpowiedzi, podsumowując cytatami:

To zależy od charakteru kolegi. Jeśli jest uparty to rzeczywiście trzeba z nim pogadać w realu. Jeżeli należy do osób, które szybko się poddają to zwyczajnie zlewaj go w grze. Zacznie mu się głupio robić i da kasę. Btw. Czy jest kurwa sens żreć się o 160kk ? Rozumiem, że to "kupa" forsy ale przyjaźń ważniejsza ;p
'160kk' :/ no dobra na syriuszu sam gram i wiem że tyle żeby mieć to trzeba sprzedac z 16małży jak dobrze zejdą ale dobra tak jak koledzy wyżej mówią olej go , zarób sam na medalach,marmurach czy na dropie z m2.

P.S Jak zarobisz jakieś 800kk i mu pokażesz to mu się głupio zrobi

(Wystawisz sklep miecz+0 za określoną duża sume jaka posiadasz i kupisz musi ci uwierzyć bo kto by kupił za taką sumę miecZ:D)

close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...