Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ja wraz z moimi kolegami chcielibyśmy postawić dedyka. Narazie znalazłem najtanszy - slotex. 10 miejsc za 30,75 zl miesięcznie. Czy nie znacie jakiś sprawdzonych tanszych serwerów. Mogą być nawet na 5 osob tylko zeby byl troszeczke tanszy, Proszę o bardzo szybką odpowiedz. Oczywiście za pomoc będą plusy.

Opublikowano

Slotex.pl - 20 slotów 30.75 zł smsem :)

Lub craftserve, to są najtańsze.

Nie ma tańszych niż slotex, jak chcesz już profeske to pukawka - 70 zł za 20 slotów.

Opublikowano

Nie przesadzaj, takie tanie? Slotex to jest hit roku, najtańsze ceny, tak po 70 zł za 20 slotów jest. Nie ma tańszych, znajdź sobie sponsora.

Opublikowano

Ale chciałbym zauważyć, że na slotexie 20 slotow jest za 30,75 ale za 15 dni to troche przesada. A co do wylkupienia vps to szkoda czasu ana kilka osob.

Opublikowano

Chciał bym zauważyć, ale na stolexie na 10 slotów jest tylko 512 mb na 10 slotów, a żeby nie było lagów powinien być conajmniej 1 gb ramu, z tego co wiem.

Opublikowano

5 slotów nigdzie nie znajdziesz raczej. Slotex ma profesjonalne serwery. Tu będziesz miał zero problemów, zero lagów, wszystkie pluginy potrzebne do gry. Radość z gry :) Twoja decyzja czy kupisz czy nie ale ja ci stanowczo polecam slotex.pl

Opublikowano

512 mb ram na 10 graczy jest, policz sobie 50mb - gracz, czyli nie bedzie lagow, 1gb na 20 slotow.

Opublikowano

@up dodam że pytałem się obsługi klienta i nie wiedzą jeszcze kiedy zostanie przywrócone kupowanie serwerów.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

@up takia cena jak craftserve bo o ile pamiętam 3zł od slota czyli 10slotów 30zł tak jak craftserve

Chyba że właśnie jak ktoś pisał że mu na 5 slotów wystarczy to za 15zł.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...