Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Najlepsza Postac Do PvP ?

Najlepsza Postac Do PvP ?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest najlepsza postac do PvP ?

• Sura WP
      3
    • Sura BM
      10
    • Ninja Archer
      4
    • Ninja Dagger
      5
    • Wojownik Body
      3
    • Wojownik Mental
      2
    • Szaman Smok
      1
    • Szaman Leczenie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja sugeruje ci archera mam 30 lvl nim bodym dobilem 80 i powiem ci ze archera zrobilem 4fun jakies tam eq kupilem helm na 1 +9 jelonek um 4 +9 i zbrojke 1k pz na 26 +8 i abs z woja i kosze nim mentali bodych wp i inne postacie tak do 54 lvl ktore walcza w zwarciu najgorze problemy sa z BM wiec moja odpowiedz brzmi BM lub ARCHER

Licze na +

Edytowane przez atr1920

Atr1920.png

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszymi postaciami do pvp jest ninja dagger/szaman healer.

Poradniki do rozwoju postaci Ninja Dagger.

To jest ukryta treść, proszę

Poradniki do rozwoju postaci Szamana Healer

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Taką postacią która na mniejszych lv jest lepsza do pvp to mental , wolna ale duchowym no nadrabia , do expa trzeba mieć dobrą broń żeby wybijać spota bo z ogarnieciem go nie bedzie problemów ,

Sura BM jest ciężka postacia do expa jak mental lecz do pvp jest bardzo dobra i ciekawe , no ale mi sie prędko nudzi ta rasa ,

Dagger, dobra postać do pvp ale na wysokich lv , na mniejszych może lurować , potem marmurki i tak do 75+ żeby zaczeła wygrywac pvp :)

Szaman Hel ? Postać przyjebna ale nie nadaje sie do pvp , regeneruje sobie hp ale przy uderzeniu ze skilla 1-1,5k ta postać odpada ,

Body , postać przereklamowana , wszyscy maja na niego juz abs'y i trudno nią pokonać jakiegoś lepszego gracza

Szaman Smok postać dobra jednak potrzebuje ona wysokiego lv żeby zacząć wygrywać z powodu takwego że musi zrobić buffy żebydobrze zacząć gre na poczatku kariery metin2 ,

Sura WP , postać idealnie sprawdzajaca sie do expa , oczywiśćie w pvp też jest dobra ale trzeba mieć dobra taktyke i umiejętnośći + wysoki lv ,

Ninja Archer , postać do pvp idealna gdy ma NNO , na lv 55 robi sie naprawde dobra gdy ma 3 x M i może uciekać przed skillami innych ,

Pozdrawiam :)

Ja głos oddałem na mentala poniewaz od jakiegoś czasu nim najlepiej mi sie gra : c

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Ninja Dagger wymiata i wcale nie trzeba miec 75lvl czy 80lvl żeby być PRO w pvp 70lvl wystarczy i dobre eq :P

playerew.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...