Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreePlay][Non-Hamachi] Terraria Classic!

Cad0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś, dobijałeś się na serwer chyba z 20 razy starą postacią, czytaj regulamin a nie sie sadzisz teraz ;]

Opublikowano

?

Ile masz lat?

Zakazujesz postaci z singla a sam masz night's edge które jest do zdobycia po zniszczeniu piekła i odkryciu shadow dugeona..

A,poza tym Outfit? heh a może od razu powiedz: ''mam 10 lat i niechcę żeby ktoś miał też hero,jestem pro..|!"

człowieku admin nie odchodzi od zasad też gra się bez invediti single p ..

Gratulacje za pomysłowe zasady...

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Najwyraźniej masz kompleksy i chcesz być najlepszy. Dlatego każesz wszystkim robić nową postać sam zapierniczając na super hero z inv edita.

Opublikowano

Nie chodzi mi o hero set tylko o twoje itemy, np Night Edge.

Nie podoba mi się więc nie będę tu grał.

Narazie.

Opublikowano

Odrazu jak serwer spowrotem wstanie na nogi to Cię dodam. W tej chwili jest OFFLINE z powodów technicznych (dziwny błąd "Invalid operation at this state.")

Opublikowano

Nick na serwerze: Tydon

Doświadczenie w Terrarii: Gram już jakiś czas, nie wiem dokładnie ile. Zrobiłem kilka postaci, kilka światów. Dokopałem się na large do Underworld. No co tu dużo mówić?

P.S. Skąd wiecie, że postać jest nowa? Ja najpierw zrobiłem postać (nic nią nie robiłem, tylko stworzyłem), a 2 minuty później napisałem posta. Nie wiem czy o to chodziło

Opublikowano

cytat:Nie mam Night's Edge'a. Mam Muramasę, mam Blue Moon'a ale nie mam Night's Edge'a

to trochę cieniutko ja gram sobie na servie z kolegą i już mam te itemki dawno i nie kikaj wszystkich jak nie wytłumaczysz z jakieg powodu go wywaliłeś z servera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick na serwerze:Keasr223

Doświadczenie w Terrarii:Grało się tu i tam najczęściej na hamachi a tak w temacie to Duże

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nick na serwerze:Ganja

Doświadczenie w Terrarii:Moje Doświatczenie Jest Duże,ponieważ już ogarnołem grę i już umiem budowac całkiem dobre budowle:)

Opublikowano

Nick na serwerze: Yakuza999

Doświadczenie w Terrarii: Gram jakieś 5 dni ale narazie prawie all ogarniam nie jestem dzieckiem neo i lubie serwery no haamchi tak jak ten

Opublikowano

Nick na serwerze: xXKomsXx i kolega KickAss

Doświadczenie w Terrarii: Średnie i kolega również średnie : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...