Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki serwerowe 1.7 by ZeAs.

ZeAs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xUp

Edytuj Wlacz server Bukkit 64bit

@Up

wpiszujesz //wand , zanzaczasz po przekatnej teren. Piszesz /region define nazwa nick

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mam pytanie. Mógłbyś Zeas dodać CraftBooka i residence, bo to bardzo fajne pluginy. Craftbook do robienia bram, a Residence do robienia Działek automatycznych. Czyli ktoś wchodzi na działkę i pisze kod by ją kupić

Jak byś mógł to wielkie dzięki

Pozdrawiam

matiyarosz

Administrator największej społeczności Minecrafta w Polsce - http://minecraft.pl/

Opublikowano

CraftBook jest zbędny ponieważ FalseBook ma te same własciwości.

Noname94PL.png

Opublikowano

a jak dac zeby pisalo ze jestem adminem np. ? bo ja wpisuje w WpiszSwojNick:

group: Admin

permissions: Lotos14

WpiszNick2Admina:

permissions:

TutajWpiszNickKidModa:

group: KidMod

permissions:

TutajWpiszNick2KidModa:

permissions:

TutajWpiszNickModeratora:

group: Moderator

permissions:

TutajWpiszNick2Moderatora:

permissions:

co robie zle? :/

Opublikowano

a jak dac zeby pisalo ze jestem adminem np. ? bo ja wpisuje w WpiszSwojNick:

permissions: Lotos14

WpiszNick2Admina:

permissions:

TutajWpiszNickKidModa:

permissions:

TutajWpiszNick2KidModa:

permissions:

TutajWpiszNickModeratora:

permissions:

TutajWpiszNick2Moderatora:

permissions:

co robie zle? :/

Musisz wpisa swój nick nie tam gdzie jest permissions: tylkio masz zamienić Wpisz Swój Nick na Twój nick.

Przykład

Lotos14

Perminssions: (szczególne uprwnienia dla gracza)

Administrator największej społeczności Minecrafta w Polsce - http://minecraft.pl/

Opublikowano

Sprawdzę te pliki serwerowe, bo sprawdziłem wiele i większość miała błędy z pluginami (konfiguracja permissions).

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Witam.

Mam wielki problem, a mianowicie mam minecraft 1.7.2// pobrałem twoje pliki// w server wszystko porobilem odpalilem swiat przez 34 bit wchodze na serw i wszystko pieknie ladnie wyglada tylko jak rusze myszka to buguje mi sie obraz i nie moge sie ruszyc (obraz skacze). To nie wszystko, próbowałem z plikami serwerowymi jeszcze 2 innych ludzi a problem taki sam. Mógłbyś mi pomóc ? nie wiem o co chodzi na 1.6.6 miałem swój serw i wszostko ładnie lata mam problem tylko z 1.7.2 plssssss pomóż odpisz tutaj lub na gg: 6174245. Zgóry dzięki i mam nadzieje że będziesz umiał to rozwiązać ;-)

Opublikowano

Musisz się zarejestrować, Wpisz /register hasło

Jak nastepnym razem będziesz wchodził na serwa pisz /login hasło

Noname94PL.png

Opublikowano

Wszystko pięknie ale jeśli to są pliki na 1.7 a tak wnioskuje po temacie to permissions nie powinno działać ponieważ grupy i userzy są w osobnych plikach więc masz źle wytłumaczone w FAQ

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Ale permissions działa, przestanie działać jeżeli ktoś w nim pogrzebie, lub zmieni nazwę świata. Takie trudne? Troche cię nie rozumiem.

Noname94PL.png

Opublikowano

Mi chodzi o to że "twoje" permissions jest zbudowane tak jak na 1.6 a mi i człekom którzy robili serw z tym pluginem na wersje 1.6 nie działało NAWET podajże franci robiąc swoją paczkę plików używając tej wersji permissions i nikomu to nie działało dopiero po "zapożyczeniu" z innej paczki poprawną wersje permissions zaczęło to działać.Nie wiem jak tutaj bo to są moje przypuszczenia na bazie moich doświadczeń.

Ale niech może się użytkownicy wypowiedzą(bo ja nie mam możliwości pobrania) i powiedzą czy wszystko ok i czy działa nawet po POPRAWNYM dodaniu grupy???

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Czemu jak mam ustawione:

#Minecraft server properties

#Fri Jul 01 22:29:31 CEST 2011

level-name=world

allow-nether=false

view-distance=10

spawn-monsters=true

online-mode=false

spawn-animals=true

max-players=20

server-ip=5.105.245.185

pvp=true

level-seed=

server-port=25565

allow-flight=false

white-list=false

to ciagle wyskakuje mi : Bad login

albo

User not premium

prosze o odp.

Opublikowano

Dzieki wielkie oszczędziles ludzią wiele pracy nad pluginami i jeśli bys dal komendy do wszystkich pluginów to by bylo super leci +

Opublikowano

Ja mam pytanie.

Kiedy będą pliki serwerowe v1.7 i czy będą zawierały plugin Residence.

Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam

matiyarosz

Opublikowano

a ja mam problem taki. odpalam serwa wszystko ladnie jestem admin itd ale wpisuje /i 1 i pisze zla komenda a w konsoli pisze cos o tym ze nie moze uruchomic commandbook.jar

Opublikowano

a ja mam problem taki. odpalam serwa wszystko ladnie jestem admin itd ale wpisuje /i 1 i pisze zla komenda a w konsoli pisze cos o tym ze nie moze uruchomic commandbook.jar

tak juz jest na drguich plikach. wczesniej sciagalem innego uzytkownika.

a moje pierwsze pliki jakie pobralem byly nismonsa i sa good

PS LAG NETA I DOUBLE POST POSZEDL SORY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...