Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tibia real szukam bota do fast handa tzn to ze sie jak najszybciej przenosi item do plecaka z podlogi lub jakis ,,autopickup"(autopickup pewnie nie istnieje ale widzialem kolesia z botam co depo cale zasmiecone bylo a on przeszedl i zaraz niczego nei bylo

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

jedynka scna niema i daj linka do tematy zebym wiedzial czy nie keylogger bo to dziwne ze najpierw bot pozniej logowanie

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Jedynka1

Skan gdzie?? Plik na speedyshare?? Jak większość keyloggerów. A tak wgl. pierwszy bot potem tibia?? Keylogger na 99%. Pozdro. Pewnie już się nawet nie wypowie.

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

Scana niie ma, bo nie chce mi sie w to bawic. Keylogera nie ma, jak nie wierszysz nie sciagaj :) Ja juz zapier**** i wlaczylem sobie wczoraj o 0:00 i do 16:30 z 14lvla mam 26 :dd Jak cos nie pojdzie kontakt gg : 28527093 ^^

Opublikowano

@up Ty jebana cioto :) Na co wrzucasz tu keyloggery ? W tibii bota wlaczasz insertem o.O to tylko pogratulowac.

Nie potrafisz sciemniac.

Daj skan. Skoro plik tam malo "wazy" to chyba nie trudno to zrobic nie ?

A do innych noobkow.

A BlackD jak kurwa wlaczacie ? Najpierw BlackD potem Tibie ... Sie nie znacie to nie pierniczcie glupot.

@autor

Chcesz bota do fast hand ?

http://www.komputerswiat.pl/download/3913/pobierz,tasker-4.110.aspx

masz tutaj.

Dajesz Record i nagrywasz ruch myszki czyli click + przesuniecie i zwolnienie lpm :) I dajesz Play i ci non stop powtarza ta czynnosc. Mozesz pokombinowac z predkoscia. Tylko nie za szybko bo ci nie pyknie.

testuj sobie to jak bedzie sam np z lablem albo popros kumpla zeby ci pomogl przetestowac nagranie :)

Milego kantowania.

-

Opublikowano

@up Ty jebana cioto :) Na co wrzucasz tu keyloggery ? W tibii bota wlaczasz insertem o.O to tylko pogratulowac.

Nie potrafisz sciemniac.

Daj skan. Skoro plik tam malo "wazy" to chyba nie trudno to zrobic nie ?

A do innych noobkow.

A BlackD jak kurwa wlaczacie ? Najpierw BlackD potem Tibie ... Sie nie znacie to nie pierniczcie glupot.

@autor

Chcesz bota do fast hand ?

http://www.komputerswiat.pl/download/3913/pobierz,tasker-4.110.aspx

masz tutaj.

Dajesz Record i nagrywasz ruch myszki czyli click + przesuniecie i zwolnienie lpm :) I dajesz Play i ci non stop powtarza ta czynnosc. Mozesz pokombinowac z predkoscia. Tylko nie za szybko bo ci nie pyknie.

testuj sobie to jak bedzie sam np z lablem albo popros kumpla zeby ci pomogl przetestowac nagranie :)

Milego kantowania.

ok dobrze że mu pomogłeś ale nie musisz używać nie cenzruralnych słow

Jeśli pomogłem daj " Lubie To "

Opublikowano

@up skoro mu pomoglem to na co tu piszesz ? Nic nie wniosles do tematu ...

A dlaczego uzylem "nie cenzuralne slowa" ? Bo za przeproszeniem na chuj wrzucaja tu virusy i keyloggery ? Przyklad nowy uzytkownik do tego jakis noobek nie obeznany sciagnie to z mysla ze to crack do neobota. I pyk po koncie.

@autor Co dziala ci tasker , pomoc w czyms ?

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...