Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem gdy gram w tibie ping mi skacze do 3 k co jakiś czas o różnej porze nie zawsze się tak dzieje aczkolwiek przynajmniej 1 raz w ciągu 24 h

Nie wiem z jakiej to przyczyny mam netie 4 mb/s , nie dawno przeinstalowałem windowsa , posiadam anty wirusa robiłem skan kompa usunołem wirusy , zresetowałem komputer nadal tak samo

Fpsy wynoszą 130 ... mam kartę graficzną Hd radeona 4350 , Procek 2 x .2.50 ghz .... Nie chodzi koniecznie o lagi lecz ja stoję w miejscu jakby był save servera a ja nadal mam laga...zazwyczaj jak mi odlaguje po 30 sekundach czy po 10 piszę dużymi literami YOU ARE DEAD NO TO MYŚLE WHAT U FUCK ???

Opublikowano

1)Pobierz ccleanera i wyczysc nim kompa.

2)Wywal wszystkie takie programy jak:gg, skype, deamon tools itp(zbędne)

Jak sie bedzie problem powtarzał to zmien w ustawieniach na direxct(nie pamietam jak sie to pisze) na 5.

Opublikowano

avasta v6 ;) zarejestrowana wersja na 30 dni , myślę że to może być spowodowany problem przez netie a co dokładnie miałeś na myśli żebym zrobił c cleanerem ???

Bo naprawiłem wszystkie problem , wyczyściłem błędy z mozilli , firefoxa , google chrome cosik jeszcze?

Opublikowano

Prawdopodobnie używasz elfbota, dlatego Cię zacina, jak np. jesteś na parlau. Taki bug. Musisz pospamować prawym przyciskiem myszy na ekranie i Ci się odetnie.

Jak pomogłe mdaj plusa. :P

Jeśli Ci pomogłem, to uprzejmie proszę - w ramach odwdzięczenia - daj plusa.

:)

UBPlanet-1308915433-U15790.png

by me

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...