Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje mozliwośc zmiany hasła bez podowania danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje mozliwośc zmiany hasła bez podowania danych ponieważ moj kumpel zna passy do konta i obawiam sie ze moze uzywac hackow prosze o szybką odp.... !!1 za dobre odp +++++++++

minecraft-creeper-wallpaper-1.jpg
Opublikowano (edytowane)

Posuzkaj w poradnikach jest tut jak wyciągnąć dane

Dobra nie mogę znaleźć ale :

Logujesz się na stronce nexona > Wchodzisz tak jakbyś chciał kupić NX przez Visa > pokazuje Ci się imię i nazwisko > rozwijasz z listy i wybierasz coś tam bank > pokazuje Ci się data urodzenia, ale tylko jeśli podałeś +18 lat > emaila bierzesz z - forum my proffile

Edytowane przez Shorod
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie da się zmienić, więc jeżeli zapomniałeś Emaila lub napisałeś bzdury w Danych osobowych możesz pożegnać się z kontem ponieważ Nexon Europe nie pomoże ci w odzyskaniu danych

Opublikowano (edytowane)

Nie da się zmienić, więc jeżeli zapomniałeś Emaila lub napisałeś bzdury w Danych osobowych możesz pożegnać się z kontem ponieważ Nexon Europe nie pomoże ci w odzyskaniu danych

Nie gadaj bo dane potrzebne do zmiany hasla da sie odzyskac(mail,data urodzin jesli podales +18 oraz imie i nazwisko).Na forum jest poradnik co i jak ale ci linka nie wklejeg bo siedze na mobilnej operze.

Wchodzisz w poradniki>poradniki do gry i czwarty temat od dolu:)

@down

pomoga sam zajrzyj w ten poradnik:)

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś była taka opcja zmiany hasła po iluś tam dniach nie chce cie kłamać dlatego nie powiem ci po ilu ale NEXON zrezygnował z tego za dużo wałów było a teraz bez danych niema opcji zmiany hasła ale się nie martw dużo osób niema danych do zmiany hasła np ja :) @UP Raczej żadne poradniki ci tu nie pomogą

Edytowane przez patryc combat
Opublikowano

Nie gadaj bo dane potrzebne do zmiany hasla da sie odzyskac(mail,data urodzin jesli podales +18 oraz imie i nazwisko).Na forum jest poradnik co i jak ale ci linka nie wklejeg bo siedze na mobilnej operze.

Wchodzisz w poradniki>poradniki do gry i czwarty temat od dolu:)

Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Przewidziałem że uzytkownik który znajduję się na tym forum może używać Hacki, więc po jakiego H*** ma podawać prawdziwe dane. Napisałem jeżeli podałeś bzdurne dane lub zapomniał danych więc nie da się odzyskać i kropka i nie wprowadzaj ludzi w błąd

Opublikowano

@UP

Nie wprowadzam ludzi w blad i umiem czytac ze zrozumieniem.Fakt autor tematu pytal czy da sie zmienic haslo bez podawania danych-nie da sie.Ale nawet jesli podal bzdurne dane to i tak moze sprawdzic co tam powpisywal.Chocby mail bedzie mial jak sie zaloguje na forum nexona i wejdzie w swoj profil.Reszte nie pamietam ale na forum jest poradnik co i jak.

Opublikowano (edytowane)

:)

@UP

Nie wprowadzam ludzi w blad i umiem czytac ze zrozumieniem.Fakt autor tematu pytal czy da sie zmienic haslo bez podawania danych-nie da sie.Ale nawet jesli podal bzdurne dane to i tak moze sprawdzic co tam powpisywal.Chocby mail bedzie mial jak sie zaloguje na forum nexona i wejdzie w swoj profil.Reszte nie pamietam ale na forum jest poradnik co i jak.

lol nigdy tego nie próbowałem nikt cie tu nie oskarża o wprowadzenie w błąd tylko pytanie było czy można zmienić hasło na combacie bez podawania danych odp [NIE] (dla dobrych stosunków łapaj + ) :)

Edytowane przez patryc combat
Opublikowano

Po co Wy się kłócicie o to skoro podałem już co trzeba zrobić ?

Logujesz się na stronce nexona > Wchodzisz tak jakbyś chciał kupić NX przez Visa > pokazuje Ci się imię i nazwisko > rozwijasz z listy i wybierasz coś tam bank > pokazuje Ci się data urodzenia, ale tylko jeśli podałeś +18 lat > emaila bierzesz z - forum my proffile

skończcie ten sapm...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

lol nigdy tego nie próbowałem nikt cie tu nie oskarża o wprowadzenie w błąd tylko pytanie było czy można zmienić hasło na combacie bez podawania danych odp [NIE]

No fakt takie bylo pytanie bo pewnie nie znal danych...ale ja mu napisalem ze da sie odzyskac dane i zmienic haslo.

@UP

Fakt ty napisales wczesniej:)

Edytowane przez Sivelt
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...