Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[Event z okazji urodzin Combat Arms EU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy z okazji urodzin Combat Arms EU (11 lipca) będzie organizowany jakiś event? I jak to wyglądało rok i 2 lata temu?

Opublikowano

Coś chyba było ale w sumie już nie pamiętam dobrze.. No zaciekawiłeś mnie czekam również na wypwiedź innych

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

hmm... A może event z eventu Contest będzie tym eventem )wiem głupio brzmi( na urodziny Combata. Tylko event Contest kończy się 12.07. NO CÓŻ NIEWIADOMO JAK TO BĘDZIE

Opublikowano (edytowane)

EVENTU NIE BEDZIE!

Bo jak sie nie myle wersja EU obchodzi urodziny w jakos w grudniu(na poczatku stycznia tego roku byl z okazji drugich urodzin event)...

A 11 lipca to na NA maja...

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Tak jak co roku standardowo otrzymujemy plecak maske i helm a ponadto:

-Gun Emporium zostanie dodane więcej broni do tz. "przeróbek",

- będzie można wymieniać Type o gorszym % na lepsze np. Type C 10% x6 = Type C 50% itd,

- zostanie dodany nowy granatnik UWAGA!!! nie dla speca M79 ( moim zdaniem już lepsze rpg no ale zawsze to jakiś dobry uczynek w naszą stronę)

- rzeczy za NX będzie można sprzedawać za GP

INFO jest niedokładne lecz te rzeczy będą na 100% gdy dowiem się czegoś więcej Edytuję post

Opublikowano

Tak jak co roku standardowo otrzymujemy plecak maske i helm a ponadto:

-Gun Emporium zostanie dodane więcej broni do tz. "przeróbek",

- będzie można wymieniać Type o gorszym % na lepsze np. Type C 10% x6 = Type C 50% itd,

- zostanie dodany nowy granatnik UWAGA!!! nie dla speca M79 ( moim zdaniem już lepsze rpg no ale zawsze to jakiś dobry uczynek w naszą stronę)

- rzeczy za NX będzie można sprzedawać za GP

INFO jest niedokładne lecz te rzeczy będą na 100% gdy dowiem się czegoś więcej Edytuję post

Skąd masz te informacje?? Już polepszyłeś mi humor :P

Opublikowano

Witam

Czy z okazji urodzin Combat Arms EU (11 lipca) będzie organizowany jakiś event? I jak to wyglądało rok i 2 lata temu?

Sluchaj kolego:CA EU NIE OBCHODZI URODZIN W LIPCU TYLKO W GRUDNIU(nie wiem ktorego dokladnie).

W lipcu urodziny ma amerykanska wersja.

Opublikowano

Skąd masz te informacje?? Już polepszyłeś mi humor :P

no tak jak kolega up pisze my mamy to dopiero wtedy więc musisz poczekać, a skąd mam te informacje to moja tajemnica ;)

Opublikowano (edytowane)

Ta ostatnio był plecak scul maska i hełm a teraz by dali jakieś wyjebane G36E ze znaczkiem NEXONA ale to tylko są moje marzenia :) i też mi się wydaje że pod koniec roku @UP 4 lol ta zakładka nie istniała jak nexon miał urodziny co ty w ogóle za gópoty wypisujesz :D lol żartowałem

Edytowane przez patryc combat
Opublikowano (edytowane)

:D:) :)

Na 100 % będzie to jakiś plecak ,czapka i broń oraz jakieś eventy np, exp +100 % , GP +100%

żebyś się nie zdziwił NEXON lubi zaskakiwać co event to lepsze nagrody dla mnie G36E całe niebieskie z logiem nexona i + demage to byłby koks :):):):):D :D :D :D Edytowane przez patryc combat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...