Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chce wam zaprezentować program o nazwie Elite serwer stats zapewne większość z was ma ten program bądź miała program lecz są jeszcz

ludzie którzy nie znają tej aplikacji i używają strony http://srstats.gamerzcorp.com/ która niestety powoli chodzi i nie pokazuje dokładnie slotów na serwie.

Wiec postanowiłem wstawić ta aplikacje dla reszty graczy wraz z CFG pod każdy z aktualnych serwerów

Download Tu jest sama podstawa programu bez CFG Download oraz skan poprawiony żeby była ta sama nazwa specjalnie dla uzytkownika Precision

Skan

CFG

Skan 2

Po pobraniu wystarczy wrzucić podstawę do odpowiedniego CFG i możemy cieszyć się statystykami serwera z odświeżaniem co 1-2 sec

Jeżeli w programie wyświetla się u dołu [Failed to connect...] oznacza to ze serwery są Offline

Program nie jest mój ja tylko zmieniłem CFG żeby pokazywało statystyki wszystkich 4 serwerów

Jeżeli temat narusza regulamin proszę o jego usuniecie z góry przepraszam za problemy

Edytowane przez Zgredzill4

Und3rsoldier.png

Opublikowano

jak już dajesz to daj od razu config.ini

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano (edytowane)

Up @ dalem skan pliku Serwer Stats nazwa inna bo ja mam na PC inna a program ma inna proste prawda pliku CFG niemego dac do skanu bo zamiast skanować to mi go otwiera ... a tak poza tym każdy pobiera na własna odpowiedzialność

// Locales

Elite=Elite:login.sro.vn;

// Settings

RefreshRate=1;

Default=Elite;Elite;

to jest zawartość wszystkich plikow CFG tylko zmienione jest IP do poszczególnych serwerów

wiec mam nadzieje ze zrozumiales ... dlaczego jest 1 skan

pamiętają ze plików RAR skanowanie jest bezsensowne jeżeli chce mogę ci dać skan do każdego plików i zobaczysz ze to jest dokladnie to samo tyle ze gram na 2 serwach dlatego mam inne nazwy plikow

Edytowane przez Zgredzill4

Und3rsoldier.png