Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie gdzie mogę zarobić moim bodym 62 lvl? Skille weszky na 17 na m mam aure wir i berek.Aure mam m5, wir mam m4 i berek m4.

Eq wygląda następująco:

ss mojego eq.

Od razu piszę, że z na is nie bd kasy wydawać ani na allegro.Chodzi mi gdzie mogę się nim dorobić, bo dropem nudne dropienie ku mi sie znudziło, i rzadko kiedy aura mi dropi.

Za podpowiedzi z góry dziękuje.

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano (edytowane)

- Metki: 60, 65, 75,

- Nowa postać: Medale, m3

- V2 Lochu: Miałem farta, kupiłem rękawice złodzieja i na początku V2 Lochu biłem, dropłem 2 naszyjniki 2k pż. Ale to już na własne ryzyko strat. Nie musisz kupywać rękawicy ale drop będzie minimalny.

@EDIT:

Możesz jeszcze ryby połowić ;P

Edytowane przez tosiek22234

e6rltz.jpg

Opublikowano

Pierw zrób lwia na +9 ..

I sprawdź czy dasz rade na metkach śmierci, ja tam kiedyś dropilem kd +4, a teraz drogie są ;d

Sell konto 67 body PL s24 Chunjo i ninja 61 ;)

BEZ EQ.

Więcej szczegółów PW :P

Plusem nie pogardzę ;)

Opublikowano

Pierw zrób lwia na +9 ..

I sprawdź czy dasz rade na metkach śmierci, ja tam kiedyś dropilem kd +4, a teraz drogie są ;d

On ma lwia +9

Hmm... las metki 75,80 lub ognista ziemia i na metki morderstwa.

Domyslam sie ze masz 12-13k hp i ok.540defa wiec takim eq to sie idzie do lasu dropic

sstwc.jpg

Opublikowano

@up

mam jeszcze buffa do dyspozycji pomoc i blogo po 28% prawie daja.

A w lesie co dropic?

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Aha to czyli jak do lasu to z moim eq + buff dam rade??Dropną kamyki jakieś??kd +4 lub jakieś ku??Bo o to chodzi, czy nie mam za niskiego lvla na te metki, żeby coś lotało z metków.A i jeszcze jedno.Gdzie najczęściej występują metiny w redlesie?

ronaldov.png

banner.gif

Opublikowano

Nie wiem czy coś Ci dropnie z metków w lesie ponieważ one mają o wiele wyższy level od Ciebie. Polecam metiny do 70-75 lv. Metek 75lv w lesie jest a reszta już nie ( 70 - ).

e6rltz.jpg

Opublikowano

Dobra dziękuje wszystkim za odpowiedzi.Postawiłem plusy, lub minusy kto co wolał.

ronaldov.png

banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...