Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dropka 35 lv Aura i Berek M1 chcialbym bić Nim Metiny cienia 45 lv w dolinie.Czy moje eq będzie wystarczające ? jeśli nie to co dokupić?

Rib+9 sr 40/Fms+9 sr 42

Smiertelka+4 z 2000Hp

Butki i naszyjnik 2000Hp

Branza nie mam

Tarcza nie mam ale planuje kupić 5 kątna +7

Ebony +9 z przetopami

Hełm żelak+7

Eq słabe,to co się dało przerzuciłem z głównej postaci reszta niestety na wyzszy lv, wypowiadajcie się

Opublikowano

szybko go ubijesz ale utrzymac sie przy nim niemasz szans. Przy malym przywolaniu skorpionow moze ale jak ci wyskocza 3 zawadiaki to niemasz szans ten metek wgl jest ciezki do ubicia zrob dropa na niego 50lvl i biegaj po pustyni, zrob na tym dropie eq +9 duzo pz i pamiatki bo z takim eq to szans niemasz defa przynajmniej 420 musi byc bo przy duzym respie lucznikow i zawadiakow padniesz odrazu

Opublikowano

@UP Ja z podobnym eq co on ma, ubijałem tego metka tylko przy 39lv. Z buta, bo z bojowca było trochę trudniej. Powinien dać radę a dopóki nie spróbuje to się nie przekona ;)

e6rltz.jpg

Opublikowano

ile masz hp i deffa?

ja mam 35 lvl na feniksie i 11k hp i 378 deffa ( all +9 )

broń to tam ch.. z nią ;] na metku się utrzymuje elegancko z buffem błogo na m1+ to palcem w dupie mogę pizgać tego metka popijając kawą ^^

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Buffa raczej nie bede mial , mam 8% na uniknięcie strzaly butki moze skoluje 8 na spowolnienie,Duze zielone potki bede mial wiec bić bede szybko. starczy 5 katna+7 i branza 1k HP ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...