Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego. Ktoś wziął sobie nick herobine i chodzil.

Idzie raport za wprowadzanie w błąd.

Opublikowano

Nie chcę używac wulgaryzmów, to nie będę pisał.

Idź z tym! Jasne.. gościu na piracie sobie wszedł na taki nick, a że ktoś ma premium takie wykupione, to ma skina. Zreszta gdbyy to był Herobrine to by nie pisało nicku

Geneza

Pierwsze "pojawienie" się Herobrine'a nastąpiło 30 sierpnia 2010 roku na kanale MinecraftEveryDay (livestream.com). Nadawano wtedy na żywo grę kilku osób. Po drugiej minucie, w budynku, przed drzwiami, pojawiła się nieznana postać. Można było usłyszeć krzyk graczy, którzy natychmiastowo uciekli. Przez resztę transmisji live była dziwna atmosfera.

Krótko później na Minecraft Forum pojawiła się wzmianka o Nim (jeszcze bez nazwy). Forumowicze byli poruszeni tematem. Część osób zaczęła wierzyć w tą historię, inni sugerowali, że On to tylko podmieniona tekstura drzwi lub obrazu. Od tamtej chwili dyskusje na jego temat nie ustały. Tworzono wiele sfałszowanych dowodów.

Zaprzeczenie jego istnieniu

Z krótkiego śledztwa przeprowadzonego przez kilka osób dowiedziano się, że był to tylko dowcip osób z serwisu Brocraft. Przyznali się do tego oraz opowiedzieli, że była to tylko podmieniona tekstura.

Notch również zaprzeczył jego istnieniu na swoim Twitterze:

@notch: Herobrine isn't real in any way, no. I never had a brother (well, there's a half brother I never meet..), and he's not in the game.[1]. (Herobrine nie jest prawdziwy w żadnym razie. Nigdy nie miałem brata (właściwie mam przyrodniego brata, którego nigdy nie spotkałem) i nie ma go w grze.)

Herobrine (znany też jako: On, ang. Him) - fikcyjna postać, która wg legendy chodzi po świecie gry w trybie dla pojedynczego gracza i buduje własne budowle. Posiada domyślną skórkę, jednak z całkowicie białymi oczami. Z legendy można wywnioskować, że postać obserwuje gracza, ukrywa się, a próba pościgu za nią kończy się zawsze niepowodzeniem. W legendę został wmieszany również twórca gry. Z krótkiego maila z tej legendy można się domyśleć, że Notch dodał tą postać, jako wcielenie swojego, nieżyjącego już brata. Jednak jest to w całości legenda, której prawdziwość zdementowali twórcy gry. Jako żart, na liście zmian wersji 1.6.6 umieszczono informację, że Herobrine został usunięty z gry. Jednakże, jeden z graczy ma konto o nazwie Herobrine i z właśnie taką skórką, tzn. posiada białe oczy.

Opublikowano (edytowane)

Na plikach by Zaus bodajże ? U mnie też jest Herobrine na tych plikach.

@edit:

Znaczy miałem na piracie :P

Edytowane przez Yootti

JA PIERDOLE

Opublikowano

Człowieku zrozum to !

HEROBINE NIE ISTNIEJE!

Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo teraz co pieć min będą pisać, że widzieli herobine.

Nie próbuj robić z kolegą sensacji bo Ci nie wyjdzie.

Opublikowano

Ja pier**..

Wkurzyłem się już.

Można mieć jak się wpisze nick od kogoś kto ma premium!

Opublikowano
6. Zakaz przeklinania i kłótni. Gdy owa kłótnia się zdarzy obaj uczestnicy będą karani

7. Całkowity zakaz wprowadzania użytkowników w błąd

Userzy rozwiali twoje wątpliwości

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...