Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Ammo x4 itd.

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Słyszałem, że ludzie mają wielkie sumy tych ammo, np. 120k na raz czy coś. Ja z GG na bocie wyciągnąłem na razie 1.5k... Więc gdzie można dorobić się więcej ammo? Gdzie można sprzedać amunicję? I kolejne pytanie - po ile chodzi goliat, iris i dodatkowe sloty na ANGLIA 2?

@edit:

A, no i ile dać botowi promierium do napędów i czy muszę wchodzić w normalną grę, czy da się kręcić jakoś przez bota?

Edytowane przez PaweliV
Opublikowano

Dzięki, jeszcze tylko jeśli wiecie odpowiedzcie na pytanie z edita ;)

Promerium...

Ile dać? Tyle akurat ile chcesz bocić puszczasz bota na 24h to puść mu tyle złota aby latał 24h

Trzeba dać mu złotko przez clienta, zależy jakiego masz bota - ale chyba nie ma takiego który się podkręca.

Opublikowano

1 jednostka promerium to 10 minut? Bo nie wiem w sumie... Bot lata jak tylko komputer jest włączony, najczęściej 24h... Więc dam maksa.

Opublikowano

1 jednostka promerium to 10 minut? Bo nie wiem w sumie... Bot lata jak tylko komputer jest włączony, najczęściej 24h... Więc dam maksa.

1jednostka 10minut

6jednostek -1h

144 - 24h

Opublikowano

Ja tam cały czas mam napędy podkręcone minimum na 10.000 minut.

Co do ammo - trzeba składać wrota i je robić np. wartoolem. Ja miałem prawie 500k x4, ale wystrzelałem ostatnio na spaceballu i mam tylko tyle (przy czym do zrobienia jeszcze 2x alfa, 2x beta i gamma)

Niektórzy mają białki o wiele więcej niż ja...

ammo_hweaara.jpg

Opublikowano

a wiec co do kbota jesli bedzies bocil dajmy na to 48h to juz masz ktores wrota zlozone na bank i co dwa dni robisz sobie wrota i dostejasz x4 ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...