Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytenie czy wyszedl juz bukkit pod wersje 1.7.2 bo chce zrobic serwer na 1.7 i jest mi potrzebny jasli ma ktos go to prosze dac go na forum,napiusac u mnie w temacie za bukkita daje ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2isw7yf.png

Opublikowano

@up

po co mu dajesz po co jest wujek google niech se poszuka dziecko nie umie szukać ma problem

Ogarnij się po to jest chyba ten dział, na gówno piszesz takie coś? Wujek nilux jest lepszy od wujka google

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Opublikowano

@up

po co mu dajesz po co jest wujek google niech se poszuka dziecko nie umie szukać ma problem

Właśnie po co to napisałeś ? zrobiłeś z siebie idiote jedynie !! napisał że jak by było to proszę o link czy coś takiego !! Po to jest te forum by pomagać a że ty cham to WYPIERDA*A*

Opublikowano

@up

Moze nie mogl znalezc, pomyśl logicznie od czego jest forum, a później krytykuj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...