Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kaladar2

piorus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Juz mi zamkneli 1 temat więc robie 2 poniewaz wciaz nic nie wiadomo o starcie servera Kaladar (niechce byc nachalnym tylko chce wjedziec o ktorej moze byc start bo bym o tej H wszedl).

Wiec jak ktos cos wie niech napisze!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ale jak juz jest moglby cos napisac co sie dzieje ogolonie!

Ma ktos moze jakies info z forum kaladar?

Opublikowano

Ja pierdole...Jak będzie działał to napewno się dowiesz,idz sobie oglądac tv:P Bo wasze posty i tematy nie włączą serwera:)

Ps.Też czekam na serwer bo pogoda taka że szkoda gadać....Ale jakoś nie pisze 100 postów odnosnie serwera na godzine....

Opublikowano

Witam,

Na sam początek chciałbym zacytowac słowa Pani Celine S.

"Dear customer,

The server starts on login without ping neither opened services.

Thereafter the reboot, the same problem has been detected.

The server has been placed in rescue mode in order to allow you to check the software setting of the server:

http://pomoc.ovh.pl/TrybRescue

If you couldn't be able to correct it, I will advise you to reinstall the OS.

Regards,

Celine S."

Z tych słów wynika iż zrobimy reinstall maszyny, tylko wcześniej musimy kilka rzeczy jeszcze

skopiowac z dedyka. Ja osobiście tego nie będę robił bo coś spieprze jeszcze i uszkodze jądro systemowe. Musimy poczekac na Sherera. On zrobi backup niektórych plików o których wczoraj nie pomyśleliśmy i zrobimy reinstall systemu. Po reinstalce systemy wrzucimy wszystkie pliki i uruchomimy serwer. Nie wiem o której wróci sherer. Z tego co mi pisał wczoraj o ile dobrze pamiętam będzie do godziny 17:00. Wtedy możemy zając się dedykiem. Planowany start dzisiejszy jest planowany na wieczór.

Za utrudnienia przeprzaszam NensoN.

Najnowsze info...

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

No chetnie bym poogladal TV ale z kad mam wjedziec kiedy start a moze akurat wejde po 3godzinach atu server wystartowal o 12 i co przyjde i bede musial nadrabiac!

Opublikowano

Zamknj to panie modku... i warna dal zalozyciela. nie umie nawet wejsc na forum serwera.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

No chetnie bym poogladal TV ale z kad mam wjedziec kiedy start a moze akurat wejde po 3godzinach atu server wystartowal o 12 i co przyjde i bede musial nadrabiac!

wez idz do lekarza...

wakacje sa ,a wy chcecie nakurwiac w metina 24/7 ,a i tak topki nie bedziecie mieli

hersygna.png
Opublikowano

Kurde a co mam robic jak jest 10 stopni + deszcz!! W TV i tak gowno jest co mam w karty grac samemu lol!

Opublikowano

Info od NensoN'sa

Na forum

Witam,

Na sam początek chciałbym zacytowac słowa Pani Celine S.

Kod:

Dear customer,

The server starts on login without ping neither opened services.

Thereafter the reboot, the same problem has been detected.

The server has been placed in rescue mode in order to allow you to check the software setting of the server:

http://pomoc.ovh.pl/TrybRescue

If you couldn't be able to correct it, I will advise you to reinstall the OS.

Regards,

Celine S.

Z tych słów wynika iż zrobimy reinstall maszyny, tylko wcześniej musimy kilka rzeczy jeszcze

skopiowac z dedyka. Ja osobiście tego nie będę robił bo coś spieprze jeszcze i uszkodze jądro systemowe. Musimy poczekac na Sherera. On zrobi backup niektórych plików o których wczoraj nie pomyśleliśmy i zrobimy reinstall systemu. Po reinstalce systemy wrzucimy wszystkie pliki i uruchomimy serwer. Nie wiem o której wróci sherer. Z tego co mi pisał wczoraj o ile dobrze pamiętam będzie do godziny 17:00. Wtedy możemy zając się dedykiem. Planowany start dzisiejszy jest planowany na wieczór.

Za utrudnienia przeprzaszam NensoN.

Dziękuje i pozdrawiam Deathless aka Evil1.

Opublikowano

Wszystkie info na temat serwera będzie umieszczane na jego forum albo w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/377005-zapowiedz-kaladar/

zamykam.

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...