Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kaladar

piorus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sheer był dziś po siódmej na mpc , nenson był o 2 więc jeśli sprawdził OVH to wie że już naprawili , póki co żadnego z nich na mpc nie ma

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bo to są chore na głowe dzieci. Najpierw sapał się do Naszej gildi teraz pisze że fake... Fake to może być z Helixonem albo Agorą bo tam niy beta i beta 2 lata trwa tu o helixionie mowa a agora miałą być w piątek i teraz niby beta jest.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

serwer nie fake.. team tez musi odpoczywac to nie robot tylko czlowiek wiec nie moze siedziec przed kompem 24/7 bo wy mu tak każecie

teoden.png

Opublikowano

Bo to są chore na głowe dzieci. Najpierw sapał się do Naszej gildi teraz pisze że fake... Fake to może być z Helixonem albo Agorą bo tam niy beta i beta 2 lata trwa tu o helixionie mowa a agora miałą być w piątek i teraz niby beta jest.

Bo wasza gildia to banda pierdolonych pajaców więc zamknij kurwa ryj.

CZEKAM NA SERWER HELIXON

Opublikowano

ale siejecie Ferment. Ludzie się spinają a serwer tak ruszy więc tylko czekać i nie srać!

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

omg ludzie tak wychwalacie swoje gildie a zobaczymy czy chociaz jakas z waszych bedzie w top 5 ludzie ogarnijcie sie ... nie wiecie napewno jaka gildia jest najlepsza

teoden.png

Opublikowano

Szkoda mi kurwa tego serwera bo z winy ovh.pl neoski bd mówić że kolejny dedyk który nie wystartował na czas .

Wcale by tak nie było byłoby kilkuminutowe opóźnienie próba startu była koło 20:45 .

15 min to nie tak wiele a teraz neoski bd puakać że nie na czas itp. itd.

Opublikowano

11 nensona jeszcze nie ma więc jak mówiłem nie liczcie że otworzą wam teraz ja myślę że znowu poprzekładają i o 15 - 18 otworzą

NJxbd4x.png

Opublikowano

My się nie wychwalamy. Gramy już razem jakiś czas, gadamy na tsie, ale nikt nie będzie wyjeżdzał z tekstami że jesteśmy bandą debili czy jak się tam wyrazil.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...