Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kaladar

piorus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w tym temacie niechce podyskutować o Kaladar ja chcialbym sie dowjedziec co sie z nim dzieje poniewaz ktos zamkną zapowjedz!

Prosze GM o wytlumaczenie co sie dzieje i tez kiedy jest mozliwy start!

Opublikowano

Podobno rozwaliło się im OHV i mają naprawić to dzisiaj.

GA, gadał, że będzie dzisiaj o 10:00 dzwonił do serwerowni i naprawią to.

Słyszałam, że już naprawione, tylko czekać na GA i włączy server.

Pozdrawiam.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

wow DZieki za takie info czuje sie lepiej bo jak nie bedzie serva to zapraszam na Antares bo widze ze duzo nowosci i ogolnie spoko!

Wielkie dzieki za info!

Pozdrawiam wzystkich z tego forum!

Opublikowano

Ale Nenson pisze w tym ogloszeniu ze o 10 to dopiero bedzie dzwonic do serverowni czyli zanim ja naprawia to troche minie wjec moze byc troche pozniej !

Opublikowano

@topic popracowal bys nad ortografia ...

Na serwerach gram pod nickiem NoVy :)

Metin2.PL 25 Syriusz 57 lvl off/on

Opublikowano

No pewnie troche minie. Ale co tam aby wystartował i wiem że chociaż Team nas nie okłamuje tak jak na Helixionach itp. Bo im nagle sie pliki wysypały i nie potrafią poskładać. Tutaj wyjaśnione szczegółowo i na temat. Po prostu dobra robota.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

zadziwiające tak na ten serv liczyliście a tu dupa też opóźnienia i co też mają jakiś problem ciekawe czemu u nich to zrozumieliście a u lyonsa nie naprawdę jesteście dziwni

37579242820358245378.png

Opublikowano

Ja tam nie wiem co sie zdarzyło u lyonsa i nie chce wjedziec! Ale teraz chce sobie pograc bo nie mam co robic i dlatego sie pytam itp.

Opublikowano

A wie moze ktos o ktorej tak dokladniej startuje?

jeżeli ovh wszystko naprawilo to Nensonowi pozostało tylko wystartować serwer. Wystarczy poczekać aż wejdzie na kompa.

CZEKAM NA SERWER HELIXON

Opublikowano

Nie chce byc niemily i ogolnie ale juz troche czekamy wczoraj mowil ze o 22:20 bedzie i nic ja juz nie wiem co robic.

Opublikowano

Ja to nie chcialem dyskucji tylko sie dowjedziec kiedy start mam gdzies co ktos zrobi! (nikogo nie chce obrazic albo nakrzyczec)

Opublikowano

Afandu to SYF ! ! ! !

Kaladar rządzi ^^

Pozdrawiam Deathless aka Evil1.

Opublikowano

Mówicie że sie Helixona czepiliśmy. Tak bo tam bezustannie przedłuzali termin startu beta była taka sobie wszystko normal. Lyons z 10 x zmieniał datę startu nie podając dokładnie czemu. A tu masz napisane wszystko, ładnie, pięknie co się zwaliło. Tutaj nikt nie mydli nikomu oczu

@edit

Siema Empek ^^

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Właśnie spokój i czekamy aż sie wypowie nasz GA. Koniec spamu bo ten temat zaraz modek zamknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...